Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži
Pakiranje: 100g
Tip izdelka: Zeliščni čaj
Sestavine: Ajda, Plešec, Melisa
Navodilo za pripravo čaja: Čaj uporabljamo skozi vse leto. Čaj lahko spijemo 3 krat dnevno po 1 skodelico ali pijemo priporočeno dozo čaja po požirkih skozi dan. Pri tem naredimo par požirkov na vsako uro. Tradicionalne čaje običajno pijemo 3 tedne, nato naredimo 1 teden pavze. Po tedenskem premoru kuro ponovimo.
Shranjevanje: V temnem prostoru pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom
Proizvajalec: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec
JM 185 – BIO ČAJ TIKTAK
€15.00
Opis
Podobni izdelki
JM 171 – BIO ČAJ MAMICA
€15.00
Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži Pakiranje: 100g Tip izdelka: Zeliščni čaj Sestavine: Plahtica, Kopriva, Kumina, Grško
JM 155 – BIO ČAJ CUKRČEK
€12.00
Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži Pakiranje: 100g Tip izdelka: Zeliščni čaj Sestavine: Bezeg cvet, Breza list,
JM 127 – BIO ČAJ
€15.00
Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži Pakiranje: 100g Tip izdelka: Zeliščni čaj Sestavine: Kolmež, rman, ognjič, tavžnt
JM 152 – BIO ČAJ LJUBEZEN
€12.00
Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži Pakiranje: 100g Tip izdelka: Zeliščni čaj Sestavine: Kopriva, Ognjič, Regrat korenina,
JM 126 – BIO ČAJ PIROLINČEK
€15.00
Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži Pakiranje: 100g Tip izdelka: Zeliščni čaj Sestavine: Timijan, Janež, Rman, Slezenovec
JM 184 – BIO ČAJ TIMIJAN
€4.34
Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži Pakiranje: 40g Tip izdelka: Zeliščni čaj Sestavine: Timijan Navodilo za pripravo
JM 192 – BIO ČAJ FITKO
€15.00
Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži Pakiranje: 100g Tip izdelka: Zeliščni čaj Sestavine: Rman, Regrat korenina, Žajbelj,
JM 136 – BIO ČAJ KREATININČEK
€15.00
Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži Pakiranje: 100g Tip izdelka: Zeliščni čaj Sestavine: Ptičja dresen, Breza, Gladež,