Plavica, Jože Majes

Zeliščarsko posest, ki jo vodi Jože Majes

lahko najdete med prekrasnimi dolenjskimi griči v kraju Cerovec pri Dolenjskih Toplicah, kjer čistega zraka, rodovitne zemlje ter znanja o zdravilnih rastlinah ne primanjkuje. Jože Majes s pomočjo svoje družine in drugih pridnih rok skrbi, da ima Kmetija Plavica zdravilno rastlino za vsako novodobno tegobo in bolezen. Prav za vas smo razvili blagovno znamko Kmetija Plavica, različne mešanice čajev, tinktur, mazil, olj, sirupov in past saj verjamemo, da ima narava posebno zdravilno moč in nam lahko pomaga pri ozdravitvi in lajšanju težav. Trenutno imamo za vas v ponudbi preko 100 različnih mešanic čajev, preko 20 različnih vrst tinktur, preko 10 vrst mazil, 15 vrst olja in 3 vrsti sirupa. Posebno smo ponosni na Jožefovo pasto, saj smo prejeli veliko pozitivnih povratnih informacij od naših uporabnikov. Nabor naših izdelkov je vsako leto večji, saj se tudi mi nenehno učimo in spoznavamo moči naše prečudovite narave. Izdelki blagovne znamke Kmetija Plavicaso narejeni po unikatnih recepturah, razvil jih je seveda Jože Majes, ter so rezultat dolgoletnih izkušenj in znanja, ter spremljanje pozitivnega odziva ljudi.

V okviru naše blagovne znamke Kmetija Plavica pa smo za vas uvrstili rokodelske izdelke iz gline, masažne pripomočke ter ajurvedske izdelke. Rokodelski izdelki je izdelala Jožetova hči Vesna.

Spoštujemo naravo in se zavedamo, da jo je potrebno ohraniti, predvsem pa spoštovati. Kmetija Plavica daje poseben poudarek na naravi prijazno kmetovanje in obdelovanje zemlje, velik poudarek damo tudi na pravilno vzgojo rastlin, saj lahko le tako pridobimo največ moči iz njih. Organizeramo tudi oglede kmetije in tako se lahko na lastne oči prepričate kako skrbimo za rastline, s seboj pa ne pozabite pripeljati tudi sorodnike in prijatelje, da boste lahko v prijetni družbi spoznali rastline in se naužili čistega zraka. Kmetija Plavica že marsikateremu spremenila življenje, zato ne odlašajte z obiskom.

Kmetija Plavica
Posest in njen zeliščni vrt

Za vas smo dosegljivi na 07 30 66 830 ali 041 887 362, lahko pa nam pišete na info@k2m.si. V kolikor imate kakršnekoli vprašanje nikar ne odlašajte, ampak nas kontaktirajte. Ko se boste peljali mimo Dolenjskih Toplic, nas ne pozabite obiskati.

Jože Majes je ustanovitelj Kmetije Plavica

Svojo mladost je Jože Majes preživel v Savinjski dolini, natančneje v Hrastniku.

Že v mladosti so ga starši zdravili s pomočjo naravnih pripravkov, zato je bil zelo malo pri zdravnikih. Ko je bil star 3 mesece, je dobil hudo pljučno bolezen in življenje mu je viselo na nitki, saj so bili zdravniki zelo redki. Jožeta so starši pozdravili s pomočjo nasveta ženice iz Matce pod Kumom, ki je mami svetovala, naj mu na prsi ploži krpo, natopljeno s segretim oljem. Po pripovedovanju staršev, mu je ta ženica tako rešila življenje. Njegova življenjska pot ga je popeljala v svet zdravilnih rastlin, čeprav se je najprej izučil za strojnika. Svoje znanje je iskal v domovini seveda pa je iskal tudi dodatno znanje v tujini, kjer se je udeleževal raznih seminarjev. Svoje bogato znanje danes deli z ljudmi, ki se zavedajo, kako pomembna je narava in da lahko zelo kvalitetno živimo, če spoštujemo darove narave. Dvakrat letno pripravlja izobraževalne seminarje na terenu, ki se jih lahko udeležijo vsi z zanimanjem za zdravilne rastline. Gre za seminarje, kjer Jože Majes govori o nabiranju, pridelavi in predelavi zelišč, izdelavi in uporabi zdravilnih pripravkov. Jože zelo rad ljudem praktično prikaže izdelavo mazil, olj ali tinkture, ker želi, da bi tudi sami znali izkoristiti to, kar nam vsem narava ponuja.

Ko je Jože Majes videl, da je na slovenskem trgu veliko zeliščarskih knjig, a kljub temu večina ljudi ne pozna rastlin, se je odločil, da ustanovi kmetijo. Želel je ljudem govoriti, svetovati in jih poučevati o rastlinah. Z leti delovanja kmetije Plavica in Jožetovim trdim delom, je zaupanje v njegovo delo rastlo. Še danes Jožetu največ pomeni zahvalna pisma tistih, ki govorijo o čudežnih ozdravitvah. Velikokrat tudi pokličejo po telefonu, ali pa se zahvalijo po emailu. To pa je hkrati tudi najboljša reklama, če ljudje z svojimi bližnjimi, sorodniki in prijatelji delijo dobre izkušnje.

Jože Majes

Jože Majes na svoji kmetiji Plavica.

Ker je Jože hotel svoje znanje razdeliti med ljudi, je s srcem napisal tri knjige: Zdravnik zdravi, narava ozdravi prvi in drugi del ter 101 vprašanje in 101 odgovor Jožeta Majesa. V knjigah lahko najdete veliko koristnih nasvetov: kako nabirati in kako hraniti zdravilne rastline, zapisanih je tudi veliko receptov, med drugim nasveti za pripravo čajev in čajnih mešanic, izdelavo tinktur in zdravilnih olj, predvsem pa lahko preberete pisma zadovoljnih uporabnikov, katerim s svojimi izdelki in nasveti spremenil življenje na bolje.

KNJIGA 101 VPRAŠANJE IN 101 ODGOVOR J.MAJESA

27.50
3. Jožetova knjiga o zeliščih, v kateri na preprost način odgovori na 101 vprašanje. Izdajatelj: Jože Majes, Cerovec 34, 8350
Dodaj v košarico

DVD – NARAVA ZDRAVI

10.00
Priznani zeliščar Jože Majes v 44 minutnem DVD-ju predstavlja 11 najpomembnejših rastlin. Izvedeli boste vse o njihovih učinkih, načinu uporabe,
Dodaj v košarico

V prvi knjigi lahko najdete osnovna pravila o nabiranju, sušenju, shranjevanju in pripravljanju rastlin, opise postopkov za izdelavo tinktur, mazil, sirupov, olj, praškov, vina in jabolčnika iz rastlin. V tem delu lahko preberete tudi o glini in kisu, opisana je tudi uporaba le-teh. Na koncu knjige pa Jože  predstavi rastline iz svojega vrta in pripiše svoje osebne izkušnje in tudi izkušnje drugih.

V drugi knjigi ima isti naslov kot prva knjiga: Zdravnik zdravi, narava ozdravi, si lahko preberete več o fitoterapiji oziroma zdravljenju z zdravilnimi rastlinami. Notri so tudi opisi novih tinktur in mazil, največ pa je zapisanih povratnih informacij ljudi, bolnikov, ki jih je Jože zdravil, jim svetoval. V tej knjigi lahko preberete tudi vse o izdelkih blagovne znamke Kmetija Plavica.

V tretji knjigi z naslovom: 101 vprašanje in 101 odgovor Jožeta Majesa, pa si lahko preberete Jožetove odgovore na 101 najpogostejše postavljeno vprašnje glede uporabe naravnih zelišč, pri različnih bolezenskih znakih.

Jože je za vas posnel tudi DVD “Narava zdravi!” na kmetiji Plavica. Na DVD-ju boste lahko videli 11 najljubših Jožetovih rastlin, razložil vam bo tudi, kako nabrati, hraniti in uporabljati zdravilne rastline.

Obiščite nas v naši prodajalni, kjer so vam na voljo vsi izdelki kmetije Plavica:
K2M d.o.o.
Pionirska cesta 3
8350 Dolenjske Toplice

Obratovalni čas:
Pon-Pet: 8:00-17:00
Sob: 9:00-13:00
Ned, Prazniki: zaprto

Kontakt in naročila:

Telefon: 07/30 66 830
Mobitel: 041/887 362

E-pošta: info@k2m.si

Povezave do ostalih naših strani:
– www.k2m.si – predstavitvena stran podjetja
– www.kmetija-plavica.si – izdelki kmetije Plavica Jožeta Majesa, Geaherb in Ayurveda
– www.dolenjske-toplice.info – široka ponudba nastanitev in dejavnosti

Naslov: Trgovina Plavica
Opis: JOŽE MAJES zeliščar iz Kmetije Plavica ima svojo prodajalno v Dolenjskih Toplicah. Obiščite nas.
Ključne besede: prodajalna, trgovina, dolenjske toplice, plavica, kmetija plavica, jože majes

Dragi Jože! Moram vam povedati, da sem si popravil sladkor. Resnično se vam zahvaljujem.

Default Avatar36
Franc, Škofja Loka

Sporočam vam, da vaše izdelke pridno uporabljam. Priporočamo tudi drugim in vas nameravam obiskati na kmetiji!

Default Avatar36
Marija, Vojnik

Spoštovani gospod Jože Majes zdravje se mi je zelo izboljšalo. Za vaše nasvete se lepo zahvaljujem!

Default Avatar36
Jakob iz Ljubljane

Moram povedati, da sem se veliko naučila iz Jožetovih oddaj o rožicah. Ljudje se preveč zatekajo k tabletam in ne pazijo. Iz izkušenj priporočim veliko gibanja in pazljivost pri prehrani, pa seveda čim manj stresa.

Default Avatar36
Marija iz Celja

Spoštovani gospod Majes, moram povedati, da smo že marsikatero težavo omilili ali odpravili z naravnimi zdravili po vaših nasvetih. Poizkusil sem mnogo zdravil in lekarniških pripravkov, a vse je bilo brez uspeha. Potem sem upošteval vaš nasvet. Hvala.

Default Avatar36
Gospod iz Šoštanja

Pohvala vsem, ki delate na kmetiji. Naj povem, da je vse, kar ste priporočali, odlično delovalo na mojo babico. Hvala vam.

Default Avatar36
Sanja iz Ljubljane

K2M d.o.o.
Pionirska cesta 3,
8350 Dolenjske Toplice
ID številka za DDV: SI44404751
Matična številka: 1300601
Transakcijski račun: 02970-0050857362
Direktor: Vid Klančičar
Osnovni kapital: 42.156,55 EUR
Tel. 07 30 66 830 Fax. 07 30 66 830 Gsm: 041/887 362
E-mail: info@k2m.si
Podjetje je zavezanec za plačilo DDV.

KONTAKTIRAJTE NAS