STAROSTNO PROPADAJOČA KOŽA – SRBEČA KOŽA

Mnogokrat nas kličejo ljudje, ki tarnajo, kako cele noči ne spijo, zaradi boleče in srbeče kože.

Te težave povzročajo bakterije, ki se naselijo na starostno propadajočo kožo. Koža se ne obnavlja, je ranljiva in s tem dovzetna  za bakterijska vnetja.

Mnogokrat nas kličejo ljudje, ki tarnajo, kako cele noči ne spijo, zaradi boleče in srbeče kože. Te težave povzročajo bakterije, ki se naselijo na starostno propadajočo kožo. Koža se ne obnavlja, je ranljiva in s tem dovzetna za bakterijska vnetja.

Težav se lotimo z rastlinami, ki vsebujejo veliko čreslovin oz. taninov. Čreslovine ne povzročijo, da se beljakovine zakrčijo v vodo in neprepustno stanje. Tako se rane zaprejo in bakterije ne morejo več škodovati koži.

Za zdravljenje teh težav uporabljamo rastline, ki vsebujejo veliko čreslovin. To je korenika srčne moči in hrastovo lubje.

Naredimo mešanico korenine srčne moči in hrastovega lubja. Priporočamo 2x na dan umivanje s prevretkom hrastovega lubja in korenike srčne moči, lahko uporabite našo mešanico HRASTEK JM 165. Jušno žlico mešanice teh na drobno zmletih rastlin poparimo z litrom kropa in pustimo rahlo vreti od 3 do 4 minute. Prevretek naj počiva od 10 do 20 minut, nakar ga precedimo. Čreslovine, ki jih vsebuje mešanica, zakrčijo beljakovine in ranice se zaprejo, bakterije se ne morejo več hraniti, izločati strupov in koža nas praviloma ne srbi več. To delamo 3 do 4x tedensko. Zraven priporočamo še pitje čistilnih čajev, denimo naš čaj MLADOST JM 151. Uporabimo lubje 2 do 3 leta starih hrastovih poganjkov. Lubje nabiramo v času muževnosti.

Po povratnih informacijah strank se zelo priporoča uporabo slezenovega mazila JM 307. Po umivanju se nanese na suho obolelo kožo.

Indijsko tradicionalno zeliščarstvo AJURVEDA pa priporoča naslednji izdelek: to so zeliščni tableti BLEŠČEČA KOŽA MA926. Zelišča, ki jih vsebuje ta preparat, pomagajo odstraniti nečistoče iz krvi in podpirajo razstrupljanje tkiv v telesu. Uravnoteženo čiščenje krvi in razstrupljanje tkiv je bistveno za lesk in lepo kožo.  Ta preparat: čisti kri in razstruplja tkiva; izboljšuje delovanje jeter in ledvic; izboljšuje polt in celoten proces nastajanja kože; pomaga pri odpiranju por, da se lažje izločajo nečistoče; krepi prebavni ogenj in s tem preprečuje nastajanje nečistoč v koži!

Običajen način polepšanja kože je uporaba krem, ki vlažijo in hranijo. V resnici pa je kože le podaljšek notranjega stanja fiziologije. Kožne celice dobivajo hrano od znotraj, zato je primarno potrebno poskrbeti za notranje stanje telesa, če želimo izboljšati kožo. Preparat, zato ni krema za kožo, temveč učinkovite zeliščne tabletke, ki prečiščujejo kri in tkiva, predvsem jetra. Ravno jetra so tista, ki so najpogostejši vzrok za obolenja kože. To je najboljši preparat za čiščenje krvi in kože.

Za svetovanje o izbiri naših zeliščnih izdelkov in prehranskih dopolnil

pokličite: 07/30 66 830 ali 041/887 362
pošljite e-mail: info@k2m.si
ali nam zastavite vprašanje TUKAJ

Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:

>> JM 165 HRASTEK

>> JM 151 MLADOST 

>> JM 307 SLEZENOVO MAZILO

>> MA 926 BLEŠČEČA KOŽA