POVEČANA PROSTATA

Povečana prostata je težava, ki pesti številne moške po štiridesetem letu. Veliko moških ima težave s povečano prostato in jih zato muči pogosto uriniranje ali pa uriniranje po kapljicah. To je eden od prvih pokazateljev, da s prostato ni vse vredu. Nekateri moški imajo zaradi povečane prostate tudi težave s potenco.

Povečana prostata

Kako si lahko pomagate na naraven način?

Vsekakor si lahko pomagate tudi že preventivno, in sicer z gibanjem, z izogibanjem stresu in načinom prehranjevanja. Raziskave namreč kažejo, da hrana bistveno vpliva na naše zdravje. Če želimo preprečiti povečano prostato ali zdraviti tovrstne težave, potem se je priporočljivo izogibati mesu, ki poleg nezdravih maščob vsebuje tudi razne steroide, s katerimi hranijo živali, da hitreje rastejo. Prav tako se je priporočljivo izogibati mlečnim izdelkom, sploh mleka, sira in sladoleda ne priporočamo uživati v večjih količinah. Skratka, priporočamo uživanje sveže zelenjave in sadja, kuhan krompir, zelenjavne juhe, belo meso, piro, ajdo, proso, kvinojo…

Če težave zdravite kurativno, potem Jože Majes iz Kmetije Plavica priporoča, da vsakodnevno popijete tudi 1 l čajne mešanice JM 133 (Moški čaj). To delate 3 tedne in potem za 1 teden prekinete, po potrebi lahko kuro ponovite. Čajna mešanica je glede na povratne informacije moških, zelo učinkovita in jo ravno zato z veseljem priporočamo še ostalim s povečano prostato.

Glede na to, da je sta pri moških prostata in mehur povezana, je zelo smiselno zraven piti tudi JM 412 (Diuretične kapljice), ki zdravi celotna sečila in pomaga še pri zdravljenju vnetja.

Za svetovanje ali naročilo pokličite:

07/30 66 830 ali 041/887362 oz. pošljite mail: info@k2m.si
Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:

>> ČAJ JM 133 (MOŠKI)

>> JM 412 (DIURETIČNE KAPLJICE)

 

Related Posts