KOPB je kronična bolezen, ki prizadene dihala in je še do nedavnega veljala za neustavljivo in neozdravljivo. Največkrat zbolijo kadilci, ali pa tudi tisti, ki so bili več let izpostavljeni strupenim snovem. Zaradi vnetja pljučnih mešičkov bolniki sprva težje dihajo, imajo »kratko sapo«, nato tudi kašljajo, ker se jim v pljučih nabira odvečna sluz. Če bolezen napreduje, lahko pristanejo tudi na postelji z dodatkom kisika. Pomembno je, da bolezen začnemo sami zdraviti in ne čakamo na zdravnika.
kopb

Kako si lahko pomagamo, če imamo KOPB?

Vsekakor se svetuje uživanje večje količine sadja in zelenjave, ki telesu dajejo moč, da se samozdravi. Vitamini, antioksidanti pospešijo sam proces zdravljenja, kar je pri kronični bolezni še toliko bolj pomembno. Ker gre za bolezen, za katero zdravniki pravijo, da je neozdravljiva, je potrebno čaj piti vsaj 3 mesece, to je 3 vrečke čaja JM 107 Sapapran. Čaj je sestavljen iz trpotca, lučnika, sleza, islandskega lišaja, preslice, koprive, slezenovca, jegliča in bezgovih cvetov. Od jutra do večera je potrebno popiti 3 skodelice pripravljenega čaja in to ponavljati 3 tedne, nato sledi 1 teden pavze. Po prekinitvi kuro ponovimo. Glede na povratne informacije ljudi je videti, da čaj pomaga že po prvi kuri, vendar je rezultat še veliko boljši, če kuro vsaj nekajkrat ponovimo.
Na podlagi izkušenj vemo, da se tudi KOPB veliko hitreje zdravi, če sočasno jemo Jožefovo pasto JM 500, ki deluje protivnetno in daje potrebno moč telesu, vsebuje pa tudi olje črne kumine, ki je odlično za zdravljenje dihal.

Jože Majes pravi: »Spominjam se, kako sem pred leti prejel zahvalno pismo človeka, ki je bil v zadnji fazi bolezni KOPB in ni mogel več niti do kopalnice, kaj šele hoditi po stopnicah. Takšni bolniki si ponavadi pomagajo s pumpico, a njemu ni več nič pomagalo. Po pitju čajne mešanice JM 107 Sapapran se mi je ves vesel zahvaljeval, da ne potrebuje niti pumpice in da se že sprehaja po stopnicah, pa ob tem ni nič zadihan. Take informacije mi dajejo moč in veselje da nadaljujem z mojim delom.«

Za svetovanje ali naročilo pokličite:

07/30 66 830 ali 041/887362 oz. pošljite mail: info@k2m.si

 

Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:
>> ČAJ JM 107 SAPAPRAN
>> JM 500 JOŽEFOA PASTA

 

 

Related Posts