Izdelki

JM 441 GASTRO KAPLJICE

JM 441 GASTRO KAPLJICE

Gastro kapljice se svetuje ljudem, kateri imajo težave z:

  • želodcem
  • napihnjenostjo
  • preprečujejo napetost po zaužitju hrane

Sestava kapljic: rastlinski glicerol, destilirana voda, encijan korenina, tavžentroža, islandski lišaj, poprova meta, rožmarin, kolmež korenina, citronka, janež.

Za vse, ki vas napihuje, tišči, ko, kaj pojeste in imate mora celo premalo želodčnih sokov so te kapljice dobra rešitev. Svetuje se jemanje tako pred kot po jedi oz. po potrebi. Zelo dobro se obnesejo v kombinaciji z zeliščnimi tableti Trojno čiščenje MA505 – Trifala.

 

Raziskava je pokazala, da posamezniki, ki imajo klinično dokazano premalo želodčne kisline (hypochlorhydria), v ležečem položaju, veliko bolj peče zgaga, kot tiste z zadostno količino želodčne kisline. Več kot polovica izmed teh posameznikov pa jemlje antacide (ti nevtralizirajo želodčno kislino in zmanjšajo kislost v želodcu in dvanajstniku), saj jim je bila diagnosticirana prevelika količina želodčnega soka. Napačna diagnoza in posledična uporaba antacidov, predstavlja še večje tveganje za kronične okvare kot so zlomi in osteoporoza, saj se kalcij in magnezij ne absorbirata. Poleg tega pa je posameznik do stokrat bolj izpostavljen patogenim bakterijam kot je npr. E.coli, kot bi bil v primeru, da ima v želodcu zadostno količino želodčne kisline.

Čajna mešanica JM 124 Gastro ali pa kapljice  JM 441 Gastro pomagajo ravno pri tem, da se v želodcu poveča izločanje fermentov, da je v telesu dovolj želodčne kisline. Če se izloča premalo fermentov, imamo velikokrat posledično napet trebuh, vetrove in odvajanje blata je lahko težje.

Pri zdravljenju si lahko dodatno pomagate s totrovim oz. ričkovim oljem JM 701.

Za svetovanje o izbiri naših zeliščnih izdelkov in prehranskih dopolnil

pokličite: 07/30 66 830 ali 041/887 362
pošljite e-mail: info@k2m.si
ali nam zastavite vprašanje TUKAJ

Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:

>>JM 701 RIČKOVO OLJE