Jožetovi nasveti

IMPOTENCA – PREZGODNJI IZLIV

IMPOTENCA – motnje erekcije

 

Erekcija je  vedno veljala za znak moškosti, v zadnjih letih ji tudi zdravniki pripisujejo večji pomen, saj je izmed glavnih kazalcev moškega zdravja. Moški lahko erekcijo namreč vzpostavi le, če je v dobri psihofizični kondiciji. Torej mora imeti zdravo srce, močno ožilje in tudi v stabilnem psihološkem stanju. Kakršnekoli težave z erekcijo so, zato lahko znanilec resnejših zdravstvenih težav, povezane s srcem oz. celotnim moškim telesom.

“Skratka s to zadevo je takole: če je človek zdrav v poznih letih, vsi organi delajo normalno. Intenzivnost res ni taka kot pri osemnajstletniku, je pa še kar spremenljiva. Pri tem velja pravilo, kot pri plesu z damo v letih. Ples je kratek a intenziven. Seveda pa na spolno moč možakarjev vpliva kar nekaj dejavnikov. Prvo je sigurno dobra ponudba, veliko je tudi  odvisno od partnerice, drugo pa je zdravje!”                                                                                                 – Jože Majes

Da ima moški težave z erekcijo govorimo takrat:  v kolikor trije od štirih poizkusov spolnega odnosa ne uspejo zaradi slabe erekcije ali pomanjkanja le-te. Da si moški prisluži nalepko “impotenca” je torej potrebna 75% neuspešnost. Potrebno je sprejeti dejstvo, da nam nagaja impotenca in na podlagi tega odločno ukrepati:

 • s spremembo na bolj zdrav in aktiven življenjski stil,
 • lahko si pomagamo z naravnimi ali sinteznimi pripravki za erekcijo
 • z bolj zdravo in raznoliko prehrano,
 • z opustitvijo kajenja,
 • s prenehanjem (prekomernega) pitja alkohola,
 • z manjšo podvrženostjo stresu (pomagajo vaje za sproščanje, npr. joga in pilates),
 • zmanjšajte preveliko telesno težo…

Motnja erekcije se pojavlja v več oblikah: kot trajna nesposobnost doseganja erekcije; kot nesposobnost doseganja dovolj čvrste erekcije za zadovoljivo penetracijo; kot nesposobnost vzdrževanja erekcije tako dolgo, kot je potrebno za uspešno dokončanje spolnega odnosa.

V svetu se z motnjami erekcije sooča 52 % moških med 40. in 70. letom starosti. V Sloveniji ima po ocenah strokovnjakov težave z erekcijo vsak peti moški.

Samozavest moškega je zaradi motnje erekcije lahko zelo prizadeta.  Moški se sooča z občutkom, da izgublja svojo moč, celo svojo pravo identiteto, marsikdo se zapira vase, postane nekomunikativen, razdražljiv, vzkipljiv. Posledično, zato trpi partnerka, družina, pogosto pa tudi širša okolica.

Erekcija je  vedno veljala za znak moškosti, v zadnjih letih ji tudi zdravniki pripisujejo večji pomen, saj je izmed glavnih kazalcev moškega zdravja.

Kako si lahko pomagate?

V prvi vrsti je pomembno, da se ne čutiš krivega!

Vedno začni spolni odnos s predigro, da boš dosegel erekcijo. Pomembno je, da gledamo na obe strani užitka – tako na svojega kot tudi na užitek svoje partnerice. Eden drugega stimulirajta, se predajta in osredotočita zgolj drug na drugega.

Kaj imamo v ponudbi na Kmetiji Plavica:

– od nekdaj je KOLMEŽ 100g (zdravilno zelišče) veljal za ohranjanje moške spolne moči. V ta namen so v litru jabolčnika namočili 20 g kolmeževih korenin za 10 dni. Nato so pili po četrt litra takega jabolčnika na dan 10 dni. Se pravi so v 10 dneh popili 2,5 litra jabolčnika. In če je bila ponudba dobra, je stvar zagotovo delovala. Popijete ga, kakšen DCL pred akcijo.

–  Pijte čaj POTENCA JM 209 mešanica pomaga moškemu pri težavah s potenco. Čajna mešanica je sestavljena iz naslednji zdravilnih rastlin: kolmež, koruzni laski, gorski šetraj. Čaj se pripravi zjutraj kot poparek in se ga potem popije skozi celoten dan. Čaj se pije cca. 21 dni, oz. ko zmanjka naredimo 1 teden premora in lahko ponovno pijemo celotno kuro.

-kapljice PRAVI MOŠKI JM437 so namenjene kot pomoč pri erekciji in so narejene na bazi korenin kolmeža. Kolmež se dobro ve, da je potentna rastlina, daj pa tudi vitalnost in življenjsko silo na vseh ostalih področjih moškega. Kapljice so na osnovi rastlinskega glicerola, poleg pa vsebujejo še česen, izvleček kolmeževih korenin, gorskega šetraja in korenine peteršilja. Kapljice se priporoča za uživanje 3x na dan po 20 kapljic v 1 dcl vod ali čaja in popijete pol ure pred obrokom.

Indijsko tradicionalno zeliščarstvo AJURVEDA pa priporoča za to težavo naslednji izdelek:  – uživate zeliščne tablete POTENTMAP MA 110 Ti zeliščni tableti so namenjeni za težave z impotenco, prezgodnjim izlivom, poleg tega pa zvišujejo moč in vitalnost. Uživa se po 2 tableti 2x na dan pol ure pred obrokom zjutraj in zvečer z mlekom in sladkorjem.

Impotenca in hrana:

Impotenca je v veliki meri odvisna tudi od same prehrane oz. kvalitete le-te. Veliko število različnih prehrambenih živil ima velik vpliv na moško spolno moč in vitalnost.

 • Cink (kemijski element Zn) je ena izmed snovi, ki je povezana z impotenco, nahaja pa se pretežno v oreščkih, kot so pinjole.
 • Drugo živilo, ki ima obenem tudi blagodejne učinke v boju priti rakavim obolenjem, so arašidi. Slednji namreč zavirajo napredek določenih vrst raka (npr. na prostati).
 • Živilo, ki je prav tako zelo pomembno za spolno vitalnost in moč, so fige. Starodavni Grki so namreč fige v svoji literaturi, poeziji in ostalih umetniških delih odkrito povezovali s spolnim življenjem in plodnostjo.
 • V stari Indiji je za versko skupino hinduizem za znak plodovitosti veljal vsem znan sadež – banana. Banane vsebujejo velike količine vitamina B, kalija in cinka, ki kot omenjeno zelo dobrodejno vplivajo na moč erekcije in libido
 • ogromno vitamina E, ki tudi vpliva na spolno moč, vsebujejo tudi beluši.
 • kumara – živilo, katerega se priporoča moškim s slabšo erekcijo; poleg tega pa je dobra tudi za vid, saj ima veliko vitamina A

V najstniškem obdobju je povsem normalno, da se iščemo, zato poskusite različne stvari, predajte se užitkom, vse ostalo pa bo prišlo z izkušnjami. Pri spolnih odnosih je pomembno, da imamo zaupanja partnerja na drugi strani, zato se nikoli ne bojte izražati svoje želje, potrebe ali pomisleke.

 

Za svetovanje o izbiri naših zeliščnih izdelkov in prehranskih dopolnil

pokličite: 07/30 66 830 ali 041/887 362
pošljite e-mail: info@k2m.si
ali nam zastavite vprašanje TUKAJ

Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:

>> KOLMEŽ 100g

>> POTENCA JM 209

>> PRAVI MOŠKI JM437