ŽELODČNA BAKTERIJA HELICOBACTER PYLORI

Želodčna bakterija Helicobacter pylori je skoraj redna spremljevalka povečane kisline v želodcu. Vsak človek sicer gosti to bakterijo, vendar velik problem lahko nastane, če se bakterija preveč namnoži. Če se ob ugodnih razmerah bakterija preveč razmnoži, lahko potuje tudi po telesu in pride še v druge organe. Ravno ta bakterija je povzročiteljica ran na želodcu, razdražljivega črevesja in lahko tudi raka na želodcu. Največji problem, ki se dandanes pojavlja, je ta, da je vse več bakterij, ki pa so že postale odporne na antibiotike.


Veliko ljudi obišče našo kmetijo z razlogom, ker imajo težave z želodcem. Zaradi hitrega načina življenja, neredne prehrane in preveč stresa se povečuje število ljudi, ki imajo težave z bakterijo helicobacter pylori. Ravno zato svetujemo, skrbeti za svoje zdravje že preventivno in biti kakor le moremo pazljivi pri prehranjevanju, jesti manj sladkega, slanega, zaužiti čim manj konzervansov in najti način, da odmislimo vsakodneven stres. Način prventivnega zdravljenja je seveda tudi to, da si vsak dan vzamemo dovolj časa za počitek, saj se takrat naše telo najbolj obnavlja in zdravi.

Ali obstaja kaj naravnega, kar želodčna bakterija helicobacter pylori ne mara?
Glede na znanje in izkušnje na Kmetiji Plavici vemo, da je za zdravljenje želodčne bakterije Helicobacter pylori potrebno uporabiti zdravilne rastline, ki jih bakterija ne mara – če nima ugodnih razmer za življenje, se ne more razmnoževati. Ravno zato je Jože Majes sestavil čajno mešanico Baktofree JM 126, ki vsebuje timijan, janež, sporiš, rman, slezenovec, kamilico. Svetujemo narediti najprej 1 kuro, to je 3 tedne pitje, nato sledi 1 teden pavze in potem kuro ponovimo. Če se želimo čim hitreje pozdraviti in zares odpraviti to nadležno bakterijo, se je potrebno držati tudi diete kot pri povečani želodčni kislini (lahko preberete v članku: Želodčna kislina). Čaj pripravimo tako, da 3 ščepe posušenih rastlin poparimo s 6 do 7 dcl umirjenega kropa, po 10 minutah precedimo in popijemo v treh obrokih na dan.

Nada iz Knežaka je povedala: “Zet je imel bakterijo Helicobacter pylori in posledično grozne težave z želodcem. On je naredil tri kure z vašim čajem za odpravo te bakterije. Zdaj nima več težav. Hvala vam.”

Za svetovanje ali naročilo pokličite:

07/30 66 830 ali 041/887362 oz. pošljite mail: info@k2m.si

Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:
>> ČAJ BAKTOFREE JM 126

Related Posts