VRTOGLAVICA

vrtoglavica

Vas muči vrtoglavica?

Gre za neprijeten občutek v glavi, ki lahko posledično povzroči tudi omotico in nestabilnost pri hoji. Če se vrtoglavica pojavi le občasno, je vzrok najverjetneje v nenadni spremembi krvnega tlaka ali sladkorja v telesu, ki ga največkrat povzroči stres. Lahko gre tudi za posledico nenadnega giba telesa, ali vožnje z avtomobilom. Nekaterim ljudem pa se takšne težave pojavljajo pogosteje in jih tako celo ovirajo pri vsakodnevnih opravilih. Takšna vrtoglavica precej poslabša kakovost človekovega življenja, vzroki zanjo pa so lahko sledeči: oslabelost telesa, slabokrvnost, piskanje v ušesih – tinitus, kronično vnetje sinusov, glavoboli, migrene…

Kako si lahko pomagamo z domačimi pripravki?
Jože Majes je glede na svoje znanje in tudi povratne informacije ljudi pripravil dve različni mešanici, ki delujeta proti vrtoglavici. Ena zeliščna mešanica se pripravi v obliki čaja, druga pa se zmeša z belim vinom.

JM 118 (VRTOPREČ) – zeliščna mešanica se pripravi kot čaj – vsebuje rožmarin, baziliko, jetičnik, meto piperito in meliso (preko dneva je potrebno popiti 7 dcl čaja, v treh obrokih)

ali

JM 201(VRTOPREČ) – zeliščno mešanico se pripravi z belim vinom – vsebuje rožmarin, poprovo meto in baziliko (popiti je potrebno 2x po pol dcl vina na dan) Oba pripravka svetujemo ljudem, ki imajo težave z ravnotežjem, omotico, vrtoglavico. Svetujemo, da naredite 1 kuro, to je 3 tedne pitja pripravka, potem pa sledi 1 teden pavze. Če se po 1 kuri pokaže izboljšanje, ne bo pa še povsem vredu, potem kuro ponovite, v nasprotnem primeru kure ne ponavljate. Za daljnoročno izboljšanje takšnih težav bi bilo dobro ugotoviti vzrok in tako preprečiti neljub občutek v glavi.
Kdor ima velike težave z vrtoglavico in bi se želel zdraviti celostno, naj sočasno uživa Jožefovo pasto JM 500. Le-ta močno okrepi človekovo telo, zato ima človek več moči in se bolje počuti. Vsebuje zdravilne rastline in močne antioksidante: kurkuma, ingver, cimet, borovnice, kakav, teranov evporat, slive, žajbljev med, alojo, rožni koren…

Za svetovanje ali naročilo pokličite:

07/30 66 830 ali 041/887362 oz. pošljite mail: info@k2m.si

 

Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:
>> ČAJ JM 118 (VRTOPREČ)
>> JM 201 (VRTOPREČ)
>> JM 500 (JOŽEFOVA PASTA)

 

Related Posts