Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži
Pakiranje: 100g
Tip izdelka: Zeliščni čaj
Sestavine: Hrastovo lubje, Ptičja dresen, Plešec
Navodilo za pripravo čaja: Čaj uporabljamo skozi vse leto. Čaj lahko spijemo 3 krat dnevno po 1 skodelico ali pijemo priporočeno dozo čaja po požirkih skozi dan. Pri tem naredimo par požirkov na vsako uro. Tradicionalne čaje običajno pijemo 3 tedne, nato naredimo 1 teden pavze. Po tedenskem premoru kuro ponovimo.
Shranjevanje: V temnem prostoru pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom
Proizvajalec: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec
JM 139 – BIO ČAJ UROSAN Ž
€17.50
Opis
Podobni izdelki
JM 170 – BIO ČAJ SMEHEC
€17.50
Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži Pakiranje: 100g Tip izdelka: Zeliščni čaj Sestavine: Grško seno, Komarček, Kumina,
JM 136 – BIO ČAJ KREATININČEK
€17.50
Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži Pakiranje: 100g Tip izdelka: Zeliščni čaj Sestavine: Ptičja dresen, Breza, Gladež,
JM 130 – BIO ČAJ KRONPREČ
€17.50
Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži Pakiranje: 100g Tip izdelka: Zeliščni čaj Sestavine: Robida, Rman, Tavžentroža, Oreh
JM 168 – BIO ČAJ GLAVCA
€17.50
Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži Pakiranje: 100g Tip izdelka: Zeliščni čaj Sestavine: Jetičnik, Encijan korenina, Melisa,
JM 135 – BIO ČAJ MEHURČEK
€15.00
Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži Pakiranje: 100g Tip izdelka: Zeliščni čaj Sestavine: Bezeg cvet, Breza list,
JM 151 – BIO ČAJ MLADOST
€15.00
Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži Pakiranje: 100g Tip izdelka: Zeliščni čaj Sestavine: Kopriva, Oreh List, Njivska
JM 194 – BIO ČAJ BELA OMELA
€9.30
Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži Pakiranje: 100g Tip izdelka: Zeliščni čaj Sestavine: Bela omela Navodilo za
JM 127 – BIO ČAJ
€17.50
Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži Pakiranje: 100g Tip izdelka: Zeliščni čaj Sestavine: Kolmež, rman, ognjič, tavžnt