Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži
Pakiranje: 100g
Tip izdelka: Zeliščni čaj
Sestavine: Ajda, Šipek
Navodilo za pripravo čaja: Čaj uporabljamo skozi vse leto. Čaj lahko spijemo 3 krat dnevno po 1 skodelico ali pijemo priporočeno dozo čaja po požirkih skozi dan. Pri tem naredimo par požirkov na vsako uro. Tradicionalne čaje običajno pijemo 3 tedne, nato naredimo 1 teden pavze. Po tedenskem premoru kuro ponovimo.
Shranjevanje: V temnem prostoru pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom
Proizvajalec: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec
JM 129 – BIO ČAJ VENČEK
€12.00
Opis
Podobni izdelki
JM 153 – BIO ČAJ TOPILNIK
€15.00
Sestavine: korenina regrata, korenina koprive, korenina potrošnika, preslica, jetičnik. Navodila za pripravo čajne mešanicVsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v
JM 127 – BIO ČAJ
€15.00
Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži Pakiranje: 100g Tip izdelka: Zeliščni čaj Sestavine: Kolmež, rman, ognjič, tavžnt
JM 115 – BIO ČAJ DIHKO
€15.00
Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži Pakiranje: 100g Tip izdelka: Zeliščni čaj Sestavine: Jetičnik, Kamilica, Trpotec, Melisa,
JM 130 – BIO ČAJ KRONPREČ
€15.00
Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži Pakiranje: 100g Tip izdelka: Zeliščni čaj Sestavine: Robida, Rman, Tavžentroža, Oreh
JM 161 – BIO ČAJ OKSALINČEK
€15.00
Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži Pakiranje: 100g Tip izdelka: Zeliščni čaj Sestavine: Kopriva, Zlata rozga, Breza
JM 103 – BIO ČAJ CITRONČEK
€12.00
Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži Pakiranje: 100g Tip izdelka: Zeliščni čaj Sestavine: Timijan, Meta, Citronski timijan,
JM 118 – BIO ČAJ VRTOPREČ
€15.00
Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži Pakiranje: 100g Tip izdelka: Zeliščni čaj Sestavine: Rožmarin, Meta, Bazilika, Jetičnik,
JM 184 – BIO ČAJ TIMIJAN
€4.34
Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži Pakiranje: 40g Tip izdelka: Zeliščni čaj Sestavine: Timijan Navodilo za pripravo