Izdelki

RECEPT ZA ZDRAVLJENJE NEPLODNOSTI

RECEPT ZA ZDRAVLJENJE NEPLODNOSTI

1. RECEPT Z LANENIM SEMENOM

Jušno žlico lanenega semena pomešate v 2 dcl jogurta. Po mešanju pojejte. To uživajte dvakrat na dan. Seme zmeljite tik pred uporabo. Priporočamo uporabljati 21 dni. Kot pravijo ljudje, uspeh ne bo izostal.

2. KOPELI

Prvi teden dajte v emajlirano posodo dve pesti zmletega hrastovega lubja, poparite z 5 litri kropa in kuhajte pol ure. Če to vre zjutraj, naj stoji do večera.  Zvečer precedite v kad in dodajte primerno količino tople vode. V tej tekočino sedite 20 minut. Ko vstanete iz kadi, se takoj ovijte z rjuho in pojdite v posteljo spat. To delajte vsak večer sedem dni.

Drugi teden dajte v emajlirano posodo dve pesti narezane ovsene slame, poparite z 5 litri kropa in kuhajte pol ure. Zvečer prevretek precedite v kad, dodajte primerno količino tople vode in sedite v tej kopeli dvajset minut. Vstanite iz kopeli, se zavijte v rjuho in pojite spat. To delajte naslednjih sedem dni.

Tretji teden poparite 3 pesti brezovega listja s 5 litri kropa, kuhajte še pol ure in pustite stati do večera. Zvečer poparek precedite v kad in dodajte primerno količino tople vode. V tem sedite 20 minut. Vstanite iz kadi in se zavijte v rjuho. Potem takoj v posteljo. To delajte vsak dan sedem dni.

Ta postopek začnite delati po menstruaciji. Po treh tednih se začneta menstruacija in počitek. Nato ponovite tritedenski postopek. Po navadi pride do zanositve že po dveh kurah. Ta recept je uspešen tudi pri vnetih jajčnikih, cistah na jajčnikih in neplodnosti.

Objavljeno: 2 knjiga Jožeta Majesa; Zdravnik zdravi, narava ozdravi

Za svetovanje o izbiri naših zeliščnih izdelkov in prehranskih dopolnil

pokličite: 07/30 66 830 ali 041/887 362
pošljite e-mail: info@k2m.si
ali nam zastavite vprašanje TUKAJ

Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:

>> JM 162 HRASTOVO LUBJE

>> OVES SLAMA, 100g

>> BREZA, 100g