PREZGODNJI IZLIV

Prezgodnji izliv =  izliv semena pred penetracijo ali tik po njej, ki ga fant ali moški ne more nadzorovati.

Orgazemu zelo hitro sledi penetraciji, ponavadi med obema ne mine niti trideset sekund. Pri odpravljanju prezgodnjega izliva je veliko odvisno od tega, ali ga povzročajo fizični (zdravstveni) problemi ali psihični problemi. Če mislite, da gre pri vas za fizični (zdravstveni) problem, svetujemo pregled pri svojemu zdravniku, da se posvetujete z njim, ki vas bo napotil k primernemu specialistu.

Erekcija je  vedno veljala za znak moškosti, v zadnjih letih ji tudi zdravniki pripisujejo večji pomen, saj je izmed glavnih kazalcev moškega zdravja.

“Skratka s to zadevo je takole: če je človek zdrav v poznih letih, vsi organi delajo normalno. Intenzivnost res ni taka kot pri osemnajstletniku, je pa še kar spremenljiva. Pri tem velja pravilo, kot pri plesu z damo v letih. Ples je kratek a intenziven. Seveda pa na spolno moč možakarjev vpliva kar nekaj dejavnikov. Prvo je sigurno dobra ponudba, veliko je tudi  odvisno od partnerice, drugo pa je zdravje!”                                                                                                 – Jože Majes

Kaj imamo v ponudbi na Kmetiji Plavica:

– Pijte čaj JM 196 IZLIV . Čajna mešanica vsebuje naslednje zdravilne rastline: melisa, baldrijan, žajbelj in kamilico. Čaj se pripravi kot poparek in se pije se po 1 liter dnevno. Ta čaj pomaga pri težavah s prezgodnjim izlivom.

Indijsko tradicionalno zeliščarstvo AJURVEDA pa priporoča za to težavo naslednji izdelek:  – uživate zeliščne tablete POTENTMAP MA 110 Ti zeliščni tableti so namenjeni za težave z impotenco, prezgodnjim izlivom, poleg tega pa zvišujejo moč in vitalnost. Uživa se po 2 tableti 2x na dan pol ure pred obrokom zjutraj in zvečer z mlekom in sladkorjem.

Kako si lahko pomagamo sami pri težavah s prezgodnjim izlivom?

– vaja, vaja, vaja… (pri samozadovoljevanju, vsakič, ko si tik pred tem, da pride do orgazma, se ustavi, počakaj, da mine in potem nadaljuj. Ponovi vsaj 3x, preden greš do konca – do izliva),

– uro do dve pred spolnim odnosom se samozadovoljuj,

– pomagaš si lahko tako, da med občevanjem misliš, na kaj posebno dolgočasnega,

– spolni odnos s prekinitvami (par občuje do trenutka, ko moški čuti, da je zelo blizu orgazma, potem prekine občevanje, dokler ga ne mine, potem pa spet občujeta, in tako večkrat …

 

V najstniškem obdobju je povsem normalno, da se iščemo, zato poskusite različne stvari, predajte se užitkom, vse ostalo pa bo prišlo z izkušnjami. Pri spolnih odnosih je pomembno, da imamo zaupanja partnerja na drugi strani, zato se nikoli ne bojte izražati svoje želje, potrebe ali pomisleke.

Za svetovanje o izbiri naših zeliščnih izdelkov in prehranskih dopolnil

pokličite: 07/30 66 830 ali 041/887 362
pošljite e-mail: info@k2m.si
ali nam zastavite vprašanje TUKAJ

Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:

>> JM 196 IZLIV

>> POTENTMAP MA 110