OLJE ZA NOS – NASYA OLJE MP16

Nasya olje ohranja nosno sluznico dobro negovano. Dve ali tri kapljice olja v vsako nosnico je po ajurvedi sestavni del dnevne rutine. Narejeno je na podlagi finega sezamovega olja ter vsebuje številna koristna zelišča, olja in začimbe, kot so vetiver, orehova trava, cimet, kardamomom, sandalovina. Skrbi za nosno sluznico in preprečuje, da bi se izsušila. Vsak dan dve ali tri kapljice v vsako nosnico je sestavni del dnevne ajurvedske rutine.

Ajurveda priporoča več tipov vodnih, prašnatih, oljnih in drugih preparatov za nos. Nasya se nanaša na uporabo te starodavne Ajurvedske tradicije. Po Ajurvedi mora biti Nasya sestavni del dnevne rutine in jo je mogoče narediti večkrat dnevno.V 10 ml steklenički je Nasya olje zelo praktično za na potovanje ali za doma. Dobavljivo tudi v 50 ml pakiranju.
Za higienično uporabo je dodana kapalka. Na steklenički je nameščen pokrovček za kapljice.
Nanesite 2-3 kapljice z prstom po notranji strani nosnic, večkrat dnevno.

Oljenje nosu v Ajurvedi je za imunsko odpornost izredno pomembno. Ajurveda svetuje dihanje skozi nos, zaradi dveh glavnih razlogov:

  1. v nosu se lahko zaustavi do 50% vseh virusov, ki prihajajo v naša dihala in
  2. skozi nos je glavni dovod PRANE – vitalnega diha in vitalne življenjske energije, ki določa količino in kvaliteto našega življenja.

Mi svetujemo uporabo OLJA ZA NOS NASYA, ki pomaga, da je naš nos vedno optimalno odprt za dihalne poti ter maksimalno zaprt za viruse. Ob rednem oljenju hitro opazite tudi, da imate bistveno boljšo koncentracijo in več energije. Razlog je da je večji dovod PRANE, ki bistri naše možgane in telo. Olje je seveda odlično tudi za zamašen nos.

Sestavine: Sesamum indicum seed oil, Caprae Lac, Asparagus racemosus root extract, Rubia cordifolia root extract, Nelumbo nucifera flower extract, Adhatoda vasica extract, Glycyrrhiza glabra root extract, Solanum xanthocarpum extract, Nelumbo nucifera stemen extract, Pavonia odorata root extract, Hemidesmus indicus root extract, Leptadenia reticulata extract, Uraria picta extract, Cinnamomum cassia leaf extract, Elettaria cardamomum seed extract, Nymphaea stellata flower extract, Berberis aristata stem extract, Cyperus scariosus root extract, Cyperus rotundus root extract, Embelia ribes fruit extract, Vetiveria zizanioides root extract, Desmodium gangeticum extract, Vitex agnus-castus seed extract, Bombax malabaricum bark extract, Cinnamomum zeylanicum bark extract, Aegle marmelos bark extract, Santalum album wood extract, Curcuma longa root extract, Cedrus deodara wood extract.

Vrsta izdelka: Kozmetični izdelek – zeliščno ajurvedsko olje za nos
Starostna skupina: za vse starostne skupine
Uporaba: Vnesite 2-3 kapljice olja v vsako nosnico večkrat dnevno.
Kdaj kako: Nekaj kapljic olja damo na mezinec in jih vtremo v vsako nosnico ter jih z vdihom skozi nosnice globoko vdihnemo v sinuse. Po kratkem času (do 2 min) olje in morebitno raztopljeno sluz močno potegnemo v ustno votlino in izpljunemo skozi usta. Olja ne požiramo, v skrajnem primeru ga po krajšem času izpihamo nazaj skozi nos.
Pakiranje: 10 ml, 50ml
Vsebina: zeliščno olje
Shranjevanje: v temnem prostoru pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom

Za svetovanje o izbiri naših zeliščnih izdelkov in prehranskih dopolnil

pokličite: 07/30 66 830 ali 041/887 362
pošljite e-mail: info@k2m.si
ali nam zastavite vprašanje TUKAJ

Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:

>> OLJE ZA NOS, 10 ml

>> OLJE ZA NOS, 50 ml