Izdelki

MA 1403 AYURFIT ZELIŠČNI TABLETI

MA 1403 AYUR FIT ZELIŠČNI TABLETI

Duševno dobro počutje je v veliki meri odvisno od našega življenjskega sloga in po Ayurvedi, od naše prehrane. Ayurvedska priporočila nam lahko pomagajo, da najdemo svoj notranji mir in ravnotežje. Za regeneracijo naš um potrebuje dovolj sprostitve in spanja. Za zmanjšanje stresa je potrebno, da najdete ravnotežje med delom in prostim časom. Pomembno je tudi, da redno razrešujete nastajajoče konflikte z drugimi ljudmi. Preživljajte veliko časa zunaj na svežem zraku. Za boljše počutje je pomembna tudi jutranja telovadba ali prijeten večerni sprehod. Redna Ayurvedska masaža z oljem ima izjemno pomirjajoč in harmonizirajoč učinek na celostno telo in um.

Glavna uporaba – utrujenost!

Ta preparat je namenjen povečanju energije oz. odpravljanju globoke zakoreninjene utrujenosti. Deluje na način, da izboljša prebavo in presnovne procese v telesu ter prečiščuje telo. Sestavljen je iz 18 rastlin.

Ena izmed glavnih rastlin je Ašvaganda, ki učvrsti in stabilizira duha, tako da je sposoben delovati tudi v stresnih situacijah.

Druga glavna sestavina je Amalaki – sadež indijske kosmulje, katerega stari Vedski teksti častijo skoraj kot božjo rastlino, ki krepi mišice in daje moč.

Tretja glavna sestavina pa je Bala, ki je cenjena predvsem zaradi izrednega krepilnega učinka na telo, saj balansira vse tri doše in prinaša hranila za samopomlajevanje.

Delovanje:

– zviša energijo tako da izboljša metabolizem

– pomaga držati odprte kanale, po katerih teže energija

– poveča nadomeščanje straih celic z novimi

– odpira vrata neomejeni energiji

– podpira prebavo in asimilacijo hranljivih snovi

 

Doziranje: 1 tableto 2x dnevno s toplo vodo. Pakiranje vsebuje 60 zeliščnih tablet.

Primerni so za vse starostne skupine.

 

Priporočilo:

– utrujenost lahko nastane zarad nakopičene Ame (nečistoče, oz. neprebavljena hrana nakopičena v telesu), zato najprej poskrbimo za odstranitev Ame

– prednost dajte svežemu sadju in zelenjavi, začimbam in polnozrantim izdelkom