MA 728 BALM

Preizkusite enega najbolj prodajanih izdelkov na Kmetiji Plavica! Balzam za masažo mišic in sklepov.

  • spodbuja relaksacijo sklepov in mišic
  • zmanjšuje bolečine v mišicah in sklepih
  • pomaga pri lokalnih vnetjih mišic in sklepov, tudi pri zvinih
  • zmanjšuje otekline
  • odpira in čisti dihalne poti

Balm deluje hitro in učinkovito – za vse vrste bolečin. 

Balm lahko uporabljamo pri vseh vrstah bolečin, tudi zelo močnih, ki so posledica revme, udarcev, poškodb in pri glavobolih. Balm mazilo je pakirano 25ml. Zelo uporaben je pri vseh notranjih vnetjih, sklepov ali mišic, zelo se obnese pri revmatoidnem artritisu, kjer so bolečine posledica ravno notranjih vnetij. Odlično se obnese tudi pri obrabi sklepov, kolen, kolkov, pri kalcinaciji, putiki. Odličen je tudi pri oteklinah, uporabljamo pa ga tudi za odpiranje dihalnih poti. Pri kašlju (mokrem in suhem), si preprosto namažemo obolel del telesa (pljuča, grlo).

Balm je sestavljen iz eteričnih olj preko 50 različnih rastlin, ki so zmešana skupaj z osnovo. Osnova mazila sta kafra in sezamovo olje, katera omogočata hitro in globoko prodiranje eteričnih olj v telo. Pomaga očistiti nečistoče, ki povzročajo bolečino, odpre mikrokanale in odstrani odmrlo, poškodovano tkivo. Na ta način omogoči, da se telo začne regenerirati in graditi nove celice. Balm pomirja bolečino in obenem obnavlja tkivo na zelo globokih ravneh.

Tanek sloj mazila Balma nanesemo na boleč del telesa. Nežno vtiramo 5 minut. Po končani masaži za kratek čas na prizadeto mesto položimo v vroči vodi namočeno in ožeto brisačko. To lahko ponovimo večkrat dnevno.

Balm je nepogrešljiv v vsaki domači lekarni. To je najbolj prodajan izdelek Mahariši Ayurvede v Sloveniji, pri čemer pa naj poudarimo, da se dober glas o njegovem delovanju širi od ust do ust med našimi strankami.

Ayurveda ima na voljo takšen izdelek tudi kot Balm Olje MA 628. Balm olje je pakirano 100ml. Ta izdelek pa deluje še močneje.

Za svetovanje o izbiri naših zeliščnih izdelkov in prehranskih dopolnil

pokličite: 07/30 66 830 ali 041/887 362
pošljite e-mail: info@k2m.si
ali nam zastavite vprašanje TUKAJ

Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:

>> MA 728 BALM, 25ml

>> MA 628 BALM OLJE, 100ml