Izdelki

MA 686 STRESFREE

MA 686 STRESFREE

Preparat je namenjen pomirjanju oz. odstranjevanju globoke zakoreninjene napetosti v telesu, ki jo povzroča stres, preobremenjenost in /ali druge obveznosti. Deluje na celoten živčni sistem. Učinek na centralno živčevje je pomirjajoč in sproščujoč. Učinek na živčne končiče po telesu pa dodatno pomaga pri raznih motnjah (mrzle noge, razdražen želodec,…). Glavna sestavina preparata je Ašvaganda, ki velja za splošni tonik – hrani in neguje vsak del telesa, še posebej živčevje.

Preparat je namenjen pomirjanju oz. odstranjevanju globoke zakoreninjene napetosti v telesu, ki jo povzroča stres, preobremenjenost in /ali druge obveznosti. Deluje na celoten živčni sistem. Učinek na centralno živčevje je pomirjajoč in sproščujoč.

GLAVNA UPORABA: 

– nervoza in tesnoba

– nespečnost

– povišan krvni pritisk

– rasajana

DELOVANJE:

Preparat se uporablja za zdravljenje nervoze, tesnobe, nespečnosti, hipertenzije (povišanega krvnega tlaka), ki je posledica živcev in stresa. Pomaga pri motnjah prebave in presnove. Zdravilne rastline ustvarjajo ravnovesje v vseh treh došah (Vata, Pitta, Kapha). To uravnoteži celoten organizem – um, duši, duha.

DOZIRANJE:

Splošno: 1-2 zeliščni tableti 2x dnevno s toplo vodo; pol ure pred obrokom zjutraj in zvečer

Onkološki (rakovi) bolniki: 2 zeliščni tableti 2-3x dnevno.

Izdelek je primeren za vse starostne skupine.

Pakiranje vsebuje 120 zeliščnih tablet (60g).

Za svetovanje ali naročilo pokličite:

pokličite: 07/30 66 830 ali 041/887 362
pošljite e-mail: info@k2m.si
ali nam zastavite vprašanje TUKAJ

Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:

>> MA 686 STRESFREE