Razno

LESENI MASERJI

LESENI MASERJI

Najboljši kvalitetni maserji za masiranje iz Slovenije. Les je naravni element, ki je bil cenjen že s strani naših prednikov.

Da bi les ohranili svoj naravni lesk in prijetnost na dotik, smo ga pri nas obdelali z naravnim zeliščnim oljem.

Z njimi ustvarite prijetno masažo telesa sebi, ali svojim bližnjim.

Z masažo ustvarjamo v telesu naslednje: sproščanje hormona ugodja, stimuliramo prekrvavitev kože po celotnem telesu, aktiviramo pozitivno energijo, sprostimo telo in duha, se razbremenimo stresa, poleg tega pa izboljšamo koncentracijo in možnost razmišljanja, ter posledično pomaga pri učenju in študiju…

 

 NOŽNI MASER – stopala so vsakodnevno zelo obremenjena, saj ves čas nosijo vso našo težo. Ponavadi jim ne posvečamo dovolj pozornosti, kar se hitro pozna na zdravju in počutju. Z redno masažo pa sproščamo napetost v stopalih, posledično tudi po celoten telesu.

MASER HRBET neprimerna in prisiljena telesna drža, ter preveč psihične napetosti, sta mnogokrat vzrok za hude bolečine v mišicah vratu, hrbtnega in ledvenega dela hrbtenice. Z vsakodnevno uporabo maserja za hrbet, se mišice sprostijo in počutje se hitro izboljša.

DVOROČNI MASER – MASER PROTI CELULITU leseni masažni valjar, vam pomaga v boju proti neprijetnim maščobnim oblogam in obenem odstrani neprijeten videz pomarančne kože. Pomaga pri cirkulaciji krvi, oblikuje mišice in zgladi kožo.

ROČNI MASER – masaža s tem maserjem nas sprosti, osvobaja stres ter vrača v stanje veselega razpoloženja.

MASER DLAN za vsakodnevno uporabo, če imate konstantno sedeče delo, delo za računalnikom, da sprostite napetost v dlaneh, da se osvobodite stresa ter za dvig razpoloženja.

Za svetovanje o izbiri naših zeliščnih izdelkov in prehranskih dopolnil

pokličite: 07/30 66 830 ali 041/887 362
pošljite e-mail: info@k2m.si
ali nam zastavite vprašanje TUKAJ

Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:

>> NOŽNI MASER

>> MASER HRBET

>> DVOROČNI MASER

>> ROČNI MASER

>> MASER DLAN