JM 444 OPTIM FIX KAPLJICE

Kapljice Optim fix JM 444,  so brezalkoholne, na bazi glicerola, narejene z ultrazvočnim ekstraktorjem, ker zagotavlja močan izvleček iz rastlin, a hkrati naravnost izdelka.

  • Pomagajo dvigniti odpornost na stres, pregnati slabo voljo in pripeljejo mir in optimizem
  • delujejo podobno kot antidepresivi, ki dvigujejo raven seratonina v možganih ter tako blažijo občutek tesnobnem anksioznosti in nihanj razpoloženja
  • njihova največja prednost pa je to, da ne povzročajo zasvojenosti in utrujenosti
  • ne kombinirajo se s farmacevtskimi zdravili za zdravljenje depresije (vsebujejo šentjanževko; v jetrih zažene encimsko črpalko, ki dobesedno izriva iz telesa sintezna in hormonska zdravila.)  
  • so odličen nadomestek antidepresivov

 

optimfix kapljice

Sestavine: Šentjanževka, melisa, pasijonka, sivka, rožmarin, janež, rman, šipek, rastlinski glicerol, destilirana voda.

Uporaba: Uživamo 3 krat na dan pred obrokom 20 kapljic v 100 ml tople vode ali čaja. Stekleničko kapljic priporočamo porabiti do konca.

PSIHOSOMATSKA OBOLENJA – za te bolezni lahko rečemo, da so v izrednem porastu. Med te zagotovo spadajo depresija, Alzheimerjeva bolezen, stres in pa tesnobna stanja. Med tem, ko težje bolezni prepuščamo specialistom zdravnikom in ustanovam, se lahko mnogim boleznim upremo, oziroma jih uspešno zdravimo s tradicionalnimi pripravki. Kar se tiče depresivnih, tesnobnih in stresnih težav, je potrebno najprej največkrat odpraviti zunanje vzroke skrbi. Niče ne pomaga piti čaj, kapljice,…, če je v neki družini vse narobe. Preprosto je potrebno spremeniti okolje in način življenja nasploh.

STRES je danes največji ubijalec ljudi. V povezavi s prostimi radikali je vzrok najtežjih bolezni. V stresu so otroci, ljudje v rodni dobi in starostniki. Nov čas, nov način življenja je prinesel dodatno še več stresa.  Najboljši način odpravljanje stresa je meditacija ali molitev. Če je meditacija v preteklosti pomenila pri večini ljudeh, da je tisti, ki meditira, malo čez les, uporabljajo to metodo danes tudi vrhunski managerji kot tudi politiki. V Sloveniji je najbolj znana meditacija po sistemu TM ali transcendentalna meditacija.

DEPRESIJE IN TESNOBNA STANJA – depresije in tesnobna stanja niso iste bolezni. Tesnobe se kažejo na drugačen način. Takega bolnika je strah, stiska ga v prsih. Kadar pridejo do nas ljudje, katerim se že od deleč vidi, da so depresivni. Vzamemo si čas, da se s takšnim človekom temeljito pogovorimo, saj le če pridemo do srčike težave, potem lahko takšnemu človeku svetujemo, kako se iztrgati iz začaranega kroga, ki mu dostikrat botruje cel kup dejavnikov.

Te Kapljice Optim fix JM444, se odlično kombinirajo zraven čajne mešanice Optimist JM100.

V primeru pa, da oseba že uživa kakšna antidepresive, potem se te kapljice odsvetujejo za jemanje, prav tako čajna mešanica Optimist JM100. Se pa svetuje uživanje Baldrijan kapljic JM408 in čajno mešanico Živčko JM218.

Še nekaj o ŠENTJANŽEVKI deluje antistresno, odpravlja potrtost in žalost, preprečuje glavobole, je naravno pomirjevalo, blaži nemir, blaži nespečnost, odpravlja živčne motnje, pomirja.

V podporo pa  Ayurveda svetuje tudi zeliščne tablete Ma1401 Brez skrbi (pomirjajo um in čustva); zeliščne tablete proti tesnobi, anksioznosti so MA1123; in pa zeliščne tablete MA1402 Kapha balance (krepijo čustveno ravnotežje, proti slabemu razpoloženju), sploh, če so težave že hujše.

Za svetovanje o izbiri naših zeliščnih izdelkov in prehranskih dopolnil

pokličite: 07/30 66 830 ali 041/887 362
pošljite e-mail: info@k2m.si
ali nam zastavite vprašanje TUKAJ

Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:

>> JM 444 OPTIM FIX KAPLJICE

>> JM 100 OPTIMIST

>> JM 408 BALDRIJAN KAPLJICE

>> JM 128 ŽIVČKO

>> MA 1401 VATA BALANCE

>> MA 1123 

>> MA 1402 KAPHA BALANCE 

>> ŠENTJANŽEVKA 100g