JM 438 ROŽDAN KAPLJICE

Kapljice Roždan JM 438, v katerih je  10 različnih rastlin ( plahtica, cimicifuga, hmeljevi storžki, lipa, melisa…in druge):

  • preprečujejo prezgodnji odhod v meno in pa če ste že v meni – blaži znake mene, kot so vročinski oblivi, nespečnost.
  • Pomagajo pri boljši živčni stabilnosti ter gibkosti sklepov.

Menopavza

Sestavine: Šentjanževka, hmelj, cimicifuga, plahtica, žajbelj, melisa, baldrijan, srčnica, poprova meta/citronka, malina list, lipa, črna detelja, sivka, rastlinski glicerol, destilirana voda.

ČRNA DETELJA – Rastlina, katera skupaj z drugimi, naravno  spodbuja nastajanje hormona ESTROGENA. V črni detelji je namreč humestrol – naravni estrogen, ki preprečuje prezgodnje staranje. Estrogen namreč nastaja v jajčnikih a po 35 letih se nastajanje zmanjšuje. Kar pomeni spremembe v videzu, telesu in tudi volji do življenja. Črna detelja ima poleg estrogena tudi vit. B1 in pa Mangan, ki pa vplivata tudi na boljše spanje, spomin, živčno stabilnost.

Rastlina, katera skupaj z drugimi, naravno  spodbuja nastajanje hormona ESTROGENA. V črni detelji je namreč humestrol – naravni estrogen, ki preprečuje prezgodnje staranje. Estrogen namreč nastaja v jajčnikih a po 35 letih se nastajanje zmanjšuje. Kar pomeni spremembe v videzu, telesu in tudi volji do življenja. Črna detelja ima poleg estrogena tudi vit. B1 in pa Mangan, ki pa vplivata tudi na boljše spanje, spomin, živčno stabilnost.

Uporaba: Uživamo 3 krat na dan pred obrokom 20 kapljic v 100 ml tople vode ali čaja. Stekleničko kapljic priporočamo porabiti do konca.

Te roždan kapljice JM 438, se lahko uživajo tudi v obliki čajne mešanice JM 120 čaj Roždan. Svetuje se ženskam, katere imajo težave z menopavzo, lajšanju simptomov le te in uravnavanju hormonskega neravnovesja.

V podporo pa  Ayurveda svetuje tudi zeliščne tablete MA938 Zlati prehod 1 in MA939 Zlati prehod 2, sploh, če so težave že hujše.

Za svetovanje o izbiri naših zeliščnih izdelkov in prehranskih dopolnil

pokličite: 07/30 66 830 ali 041/887 362
pošljite e-mail: info@k2m.si
ali nam zastavite vprašanje TUKAJ

Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:

>> ČAJ JM 120 ROŽDAN
>> ZLATI PREHOD I. TABLETE
>> ZLATI PREHOD II. TABLETE

>> JM 438 KAPLJICE ROŽDAN