Uporabna keramika – ročno delo

INFORMIRAN KROŽNIK

Salvia officinalis

(KAPHA, ŽAJBELJ)

Zakonca Vesna Majes in Vid Klančičar, ki oblikujeta in izdelujeta izdelke GEAHERB, se že kar nekaj let profesionalno ukvarjata z glino. Zanju glina ni zgolj izrazno sredstvo, temveč subjekt, ki se uporablja na več nivojih. V svoji družini uporabljata glino za zdravljenje, svoje znanje pa prenašate tudi na svoje otroke. Vsi izdelki so narejeni ročno, v njuni delavnici v Dolenjskih Toplicah. Ideje črpata in svoje notranjosti, tako da se v izdelkih izražajo toplina, ljubezen in iskrenost.

Odtis pravilno odtrgane, sveže zdravilne rastline v glino se ohrani kot njena informacija. Zaradi izredne absorpcijske moči gline se lastna frekvenca rastline v njej ohrani. Ročno oblikovan unikaten izdelek ima zdravilno moč po izkušnjah mnogih, ki uporabljajo izdelke GEAHERB. Barva izdelka je izbrana po starodavnem tradicionalnem zdravilstvu AYURVEDI. Vsaka izmed  treh zdravilnih rastlin deluje specifično in je primerna za določeno dosho.

Geaherb krožnik uravnoteži hrano, glina pa jo bogati z minerali. Takšna jed bo za telo podprta s strani narave ter uravnotežena za telo.

ŽAJBELJ (salvia officinalis), KAPHA

  • čisti dihala, zdravi pljuča in nahod ter spodbuja imunski sistem
  • informacija barve: rdeča

Za svetovanje o izbiri naših zeliščnih izdelkov in prehranskih dopolnil

pokličite: 07/30 66 830 ali 041/887 362
pošljite e-mail: info@k2m.si
ali nam zastavite vprašanje TUKAJ

Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:

>> INFORMIRAN KROŽNIK SALVIA