DIURFIX; DIURETIČNE KAPLJICE JM 412

Uporabljamo jih proti vnetju mehurja in ledvic, odvajajo vodo, pri pogostem lulanju pri težavah z inkontinenco, pri povečani prostati, zdravijo vneto sečnico in sečne poti, pri težavah z ledvičnimi kamni, oddvajajo odvečno vodo iz telesa (problem popuščanja srca),…

Kapljice JM 412 so naravne kapljice za zdravljenje uretrnega trakta – sečil. Pomagajo pri odvajanju vode tudi pri srčnih bolnikih (odvajajo vodo, če so ljudje zatečeni, če se voda nabira okrog srca, v pljučih, v nogah, rokah…). Na naraven način spodbudijo delovanje ledvic in mehurja, ter tudi prostate. Ti organi, s pomočjo kapljic JM 412, dajo vse od sebe in brez napora odpravijo iz sebe nečistoče, vnetje, bakterije, ki jim mnogokrat tudi antibiotiki niso kos.

Če se želite izogniti antibiotiku, so proti prehladom v predelu sečil in se skupaj z čajem Mehurček in zeliščnimi tabletkami ma2 obnesejo odlično! Jemljejo se lahko tudi preventivno v primeru, če smo podvrženi pogostim vnetjem sečil. Dobrodošle so predvsem poleti, ko se veliko kopamo v morju ali v rekah. Pomirjajo celoten sistem sečil, ga čistijo in krepijo.

Čistilno delujejo na sečne poti, zdravijo tudi vneto sečnico. Pomagajo pri pogostem lulanju, tako podnevi, kot ponoči.

Ker so naraven diuretik, pomagajo celo pri hujšanju in presnovi.

Kapljice JM 412 so narejene po starodavnem slovenskem receptu, ki pa mu je Jože Majes dodal še nekaj rastlin. Po izkušnjah uporabnikov so neprecenljive in res učinkovite.

Sestavine v kapljicah JM 412 so :

– osnova je glicerol in voda

– preslica

– korenine gladeža

– izvleček listov breze

– listi koprive

– korenine regrata

Uživamo 3 krat na dan po 20 kapljic pred obrokom. Kapljice zmešamo z 1 dcl čaja ali vode.

Za svetovanje o izbiri naših zeliščnih izdelkov in prehranskih dopolnil

pokličite: 07/30 66 830 ali 041/887 362
pošljite e-mail: info@k2m.si
ali nam zastavite vprašanje TUKAJ

Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:

>> JM 412 DIURFIX KAPLJICE