Jožetovi nasveti

BOLEČE, UTRUJENE, TEŽKE NOGE, VNETE ŽILE

BOLEČE, UTRUJENE, TEŽKE NOGE, VNETE ŽILE

Pri takšnih težavah se svetuje naslednji paket izdelkov:

  1. Indijsko tradicionalno zeliščarstvo AJURVEDA priporoča za to težavo naslednji izdelek: Zeliščni tableti Venomap MA344. Odličen preparat, ki prečiščuje telo in ožilje ter odpravlja holesterol. Zaradi tega delovanja preprečuje srčni infarkt. Dobro deluje pri revmi, revmatoidnem artritisu, artrozah, otrdelih in bolečih sklepih, hemoroidih ali vneti danki, povečani telesni teži, bolečih nogah. Pozitivni učinki na ožilje se kažejo v izboljšanju krčnih žil, vnetih žil in venskega popuščanja. V ta namen se največkrat prepisujejo. Zelo raznovrstno delovanje, ki ga zagotavlja Guggulu ima celosten učinek na celotno telo.
  2.  Čajna mešanica Venček JM 129, ki je sestavljena iz herbe ajde in šipkovih ovojnic, kar je odlična kombinacija za krepitev žil. Tak čaj mora bolnik piti vsaj 60 dni, tri velike skodelica dnevno ali 1 liter dnevno. Eno pakiranje čajne mešanice vsebuje 100g čajne mešanice, to zadostuje za cca. 21 dni.  V primeru, da ne želite piti čaj, lahko konzumirate kot kapljice Rutin JM442 (3x na dan po 20 kapljic v 1dcl vode in popijete pol ure pred jedjo). Čaj ugodno deluje na vene in kapilare, zato ga svetujemo pri venskem popuščanju in očesnem glavkomu (povečan pritisk v očesu). S pitjem čaja se izboljšujejo znaki venskega popuščanja, saj ajda poveča pretok krvi in zmanjša prepustnost kapilar, kar prepreči nastajanje edemov in zastajanje krvi v žilah.
  3.  Tinktura in mazilom divjega kostanja JM 305. Divji kostanj deluje protivnetno, preprečuje edeme in krepi tonus žil, predvsem ven in kapilar, zato mazilo in tinkturo uporabljamo pri krčnih žilah in zastajanju krvi v nogah zaradi venskega popuščanja. Mazilo in tinktura odpravita otekline in občutek težkih, utrujenih nog. Zeliščarji divji kostanj hvalijo kot eno najboljših zdravil za ožilje. Pravijo da je v plodovih snov escin, ki pomaga da kri bolje kroži po žilah, poleg tega pa napenja stene žil odvodnic in tako pomaga, da kri močneje priteka v srce.

Ožilje si je dobro namazati oz. utiramo tinkturo divjega kostanja JM 401. Ko se koža posuši si prizadeto ožilje namažemo, (masiramo z krožnimi gibi, proti srcu) še z mazilom divjega kostanja JM 305. Dobro utremo v kožo, noge masirajte od gležnjev navzgor. To delamo 2x dnevno do izboljšanja. To dvoje bo zdravljenje pospešilo.”

boleče utrujene noge

Za svetovanje o izbiri naših zeliščnih izdelkov in prehranskih dopolnil

pokličite: 07/30 66 830 ali 041/887 362
pošljite e-mail: info@k2m.si
ali nam zastavite vprašanje TUKAJ

Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:

>> MA 344 VENOMAP 30G, TABLETE

>> JM 129 VENČEK, 100G

>> JM 442 RUTIN KAPLJICE, 100ML

>> JM 305 KOSTANJEVO MAZILO, 45G

>> JM 401 KOSTANJ TIKTURA, 100ML