STRES IN DEPRESIJA

Depresije, stres, tesnobna stanja so bolezni sodobnega časa, ki so v izrednem porastu. Mnogih od teh lažjih oblik bolezni se lahko uspešno lotevamo s tradicionalnimi pripravki. Seveda pa je včasih preprosto potrebno spremeniti tudi okolje in način življenja na sploh. 

Življenje je lahko boljše.

Čajna mešanica Plavica JM 100, ki blagodejno vpliva na razpoloženje in psihično počutje, je razmerje sestavin, plod dolgoletnih izkušenj zeliščarja Jožeta Majesa.

 

Jože Majes, zato svetuje Čajno mešanico JM 100 vsem tistim, ki imajo težave z razpoloženjem, psihičnim počutjem oziroma ste preveč razdražljivi .Rastline v mešanici nas pomagajo umiriti, hkrati pa nam dvignejo razpoloženje, da se misli zbistrijo in smo dobre volje. Čajna mešanica je sestavljena iz: šentjanževke, melise, rožmarina, janeža, rmana, šipka. Rastline so pridelane in nabrane v neoporečnem okolju, večinoma na področju Kočevskega Roga in okolice. Poseben poudarek posvečamo času nabiranja in načinu sušenja, priprave zelišč.  Mešanico svetujemo vsem tistim, ki imate v življenju veliko stresnih situacij ali pa ste mogoče preveč razdražljivi, zaradi hitrega ritma življenja.

 

Tisti, ki imajo večje težave, hitra nihanja v razpoloženju, občutek tesnobe ali depresijo, svetujemo, da sočasno s čajem JM 100 uživajo tudi Kapljice JM 444 Optim fixki vsebuje tudi izvleček iz šentjanževke.

 

Šentjanževka spada med najbolj zdravilne rastline, saj zdravi številne bolezni. Glavne zdravilne učinkovine sta Hypericin in Hyperforinin, ki naj bi imeli predvsem antidepresivno in antitesnobno delovanje.

Kapljice JM 444 Optim fix bodo delovale podobno, kot nekateri antidepresivi, ki dvigujejo raven serotonina v možganih ter tako blažijo občutek tesnobe, anksioznosti ter nihanje razpoloženja. Njena največja prednost pa je to, da ne povzroča zasvojenosti in utrujenosti. Znano pa je tudi, da je njena uporaba skupaj s sintetičnimi zdravili vprašljiva. V jetrih zažene encimsko črpalko, ki dobesedno izdriva iz telesa sintezna in hormonska zdravila.

 

Kdor želi še bolj celostno pozdraviti svoje težave, naj uporabi še ayurvedski pripravek MA 5, ki umiri um in psihično počutje človeka. Povečuje vitalnost ter moč, krepi živčni sistem, umirja duševno utrujenost in ohranja umsko sposobnost.

 

Povratne informacije ljudi, kažejo na to, da sta pripravka zelo učinkovita in običajno kar hitro začneta učinkovati, vendar je potrebno biti pozoren, da se ne kombinirata s farmacevtskimi zdravili.

Pomembno: Ne kombiniramo farmacevtskih zdravil (antidepresivov in hormonskih tablet, kontracepcije) s pripravkoma JM 100 ali JM 444!

 

Za svetovanje ali naročilo pokličite:

07/30 66 830 ali 041/887362 oz. pošljite email: info@k2m.si

Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:

>> ČAJ OPTIMIST (JM 100)
>> OPTIM FIX KAPLJICE
>> MAHARISHI AMRIT KALASH 5 (MAK 5)

Related Posts