Akcija traja le do 21.03.2021

VAS ZANIMA ALI IMATE V TELESU STRUPE?

Vabimo Vas, da se skupaj z nami odločite za pomladno čiščenje telesa. Letošnja zima je bila precej stresna zato verjamemo, da bo vsem nam prijalo pustiti stres in nečistoče za seboj, da skupaj vstopimo v pomlad in poletje bolj zdravi in lahkotni.

Naš cilj je v vse nas pripeljati novo energijo in očistiti telo strupov, ki so se nabirali v nas preko zime ter si s tem zagotoviti lahkost, prijetnost, močan imunski sistem in s tem tudi srečno in bogato poletje.

ZAKAJ BI SE NAM PRIDRUŽILI V SKUPINSKEM POMLADNEM DETOXU ?

Strokovnjaki pravijo, da se je zato, da ohranimo zdravje, potrebno čistiti dva do trikrat letno. Če nam to ne uspe, pa vsaj takrat, ko nastopi POMLAD. Tega prav nihče ne bi smel zamuditi. Pomlad je čas, ko se v naravi dogaja največ sprememb in te se dogajajo tudi v našem telesu. Organi začnejo malce drugače delovati, čiščenje se dogaja že samodejno. Zato je pomlad najprimernejši čas za čiščenje telesa.

KAJ PRIDOBITE ČE SE PRIJAVITE?

MALI PAKET

V malem paketu smo združili: Kapljice HEPA 100ml, Čaj BIO MLADOST 100g, Olje PEGASTI BADELJ 100ml, Knjižico POMLADNI DETOX, mali paketek zeliščnih tabletk Trifala ter vstop v zaprto FB skupino s koristnimi nasveti Jožeta in Vesne Majes.

V akciji POMLADNI DETOX Vam ponujamo MALI PAKET po posebno ugodni ceni.

CENA PAKETA V AKCIJI = 49,90 EUR

VELIKI PAKET

V velikem paketu smo pripravili skrbno zbirko ajurvedskih pripravkov za celovito in učinkovito čiščenje: zeliščne tabletke Ama cleanse 60tbl, Raktamap 60tbl, Trifala 60tbl, rumeno lečo Mung Dahl 0,5kg, Olje pegastega badlja 100ml, Knjižico POMLADNI DETOX, povabilo v FB zaprto skupino kjer boste deležni rednih nasvetov ter 2 javljanj v živo z Vesno ter 2 webinarja z Andrejem in Ajurvedskim zdravnikom dr. Rajat Sharmo.

V akciji NOV ZAČETEK Z VESNO Vam ponujamo VELIKI PAKET po posebno ugodni ceni.

CENA PAKETA V AKCIJI= 149,50 EUR

MALI PAKET

KAPLJICE HEPA 100ml: Kapljice HEPA so brezalkoholne kapljice izdelane iz zdravilnih rastlin za čiščenje in obnavljanje jeter in krvi ter organov povezanih s tem. S svojimi pura grenčinami rastlin kot so repinec, regrat in kordabenedikta te organe prečiščujejo, obnavljajo ter vzpodbujajo njihovo pravilno delovanje. Te rastline prečiščujejo kri in s tem celotno telo.

BIO ČAJ MLADOST 100g : Ta čaj je najboljši za čiščenje organizma in vrhunski izdelek našega očeta zeliščarja Jožeta Majesa. Zdravilne rastline, ki jih vsebuje, kot so kopriva, rman, regrat, orehov list etc…, prečiščujejo kri in vse organe povezane s tem, kot so jetra in naša sečila – ledvica etc. Poleg tega vspodbuja odstranjevanje prenakopičenih nečistoč iz celega telesa.

Prečiščevalni učinki čaja Mladost ugodno vplivajo na povišan holesterol in trigliceride v krvi, zato njegovo uporabo svetujemo tudi za krepitev ožilja in srčne mišice. Rastline v čaju krepijo telo in mu dajejo moč za samo pomlajevanje saj povečajo vitalnost in telesu povrnejo mladosten videz in počutje.

OLJE PEGASTI BADELJ 100ml : Badelj ščiti jetra na več načinov – preprečuje strupom vstop v jetrne celice, odstranjuje strupene snovi, spodbuja obnavljanje poškodovanih jetrnih celic. Pri nas na Plavici pripravljamo takšno olje na povsem tradicionalen način. Takšno olje pomaga dvojno, saj jetra tako čisti kot obnavlja njene celice.

DARILO: KNJIŽICA POMLADNI DETOX, kjer boste dobili vse napotke kako se na pomlad lahko očistite, veliko znanja zakaj je čiščenje dobro ter kako lahko postopek ponovite v jeseni. V knjižici bodo jasna navodila in napotki ter opisi vseh izdelkov, ki so vključeni v pakete.

DARILO: AJURVEDSKE TABLETKE TRIFALA – 14tbl po 1g, zeliščne tabletke veljajo za najboljši preparat Ajurvede – najstarejše naravne medicine na zemlji. Trifala pomaga pri izločevanju maščob in strupov iz telesa. Pozitivno vpliva na holesterol, ker čisti strupe iz maščobnega tkiva. Blage, a hkrati zelo učinkovite!!! Tabletke Vam podarimo, kot povabilo v čudoviti svet Ajurvede.

DARILO: Povabilo v zaprto FB SKUPINO: ZELIŠČNI POMLADNI DETOX 2021 kjer boste dobili redna 1 krat tedenska javljanja skozi nasvete o čiščenju in odgovarjanje na vprašanja ves čas čiščenja. V skupini boste dobivali redne dragocene napotke zeliščarja Jožeta Majesa ter Vesne Majes, pri čemer Vam bomo na voljo za odgovore na vsa Vaša vprašanja, ki jih imate v povezavi z Vašim čiščenjem ali zdravjem na splošno. Tako Jože kot Vesna imata dolgoletne izkušnje z uporabo in zdravljenjem z zdravilnimi rastlinami. Z njima boste lahko delili svoje občutke in opažanja v času čiščenja, razkrili svoje osebne dileme in se posvetovali glede na vašo individualno situacijo.

VELIKI PAKET

Čiščenje z ajurvedskim zdravnikom dr. Rajat Sharmo

ZELIŠČNE AJURVEDSKE TABLETKE za čiščenje AMA CLEANSE (MA 1010) – 60g: Ta preparat čisti kri in pomaga izločiti strupene snovi iz metabolizma in iz vseh telesnih kanalov.

Velja za enega najmočnejših ajurvedskih preparatov za razstrupljanje saj med drugim vsebuje rastline kot so Gokšura, ki po mnenju dr. Schrott-a, najbolj priznanega svetovnega avtorja ajurvedskih knjig, velja za najboljše prečiščevalno rastlino za ledvica in urin in Guduči – drugo ime za Guduči je Amrita (tista, ki prinaša nesmrtnost), le to pa ji ajurvedski zdravniki pripisujejo zaradi njene zdravilnosti in njenih lastnosti, ki pomlajujejo in podaljšujejo življenje. Njena posebnost je, da je izreden razstrupljevalec in uničevalec strupov. Poleg naštetih dveh rastlin vsebuje še 18 drugih skrbno izbranih zdravilnih rastlin, ki pomagajo pri razstrupljanju celega telesa, tako da se telo počuti bolj zdravo, jasno in prenovljeno.   

ZELIŠČNE AJURVEDSKE TABLETKE za čiščenje RAKTAMAP (MA 579) – 60g: Ta preparat je namenjen intenzivnemu čiščenju jeter in telesnih kanalov, da lažje izločajo neprebavljene nečistoče – Amo, ki lahko blokira asimilacijo hranljivih snovi. Pri tem ohranja inteligenco jeter za proizvodnjo zdravih krvnih celic (Rakta Dhatu) in hranljivih snovi. Podpira prebavne ognje v telesu, ki pomagajo pri prvi stopnji prebave in podpira uravnoteženo prebavo. Vsebuje 14 zdravilnih rastlin z izrazito grenkim okusom, ki je bistven za pospešitev razstrupljanja jeter.

RUMENA LEČA MUNG DAHL 500g: Mung Dahl je v ajurvedi najboljša hrana za prečiščevanje. Je beljakovina, ki je zelo lahko prebavljiva, hkrati pa ima prečiščevalen učinek in pomaga regenerirati organizem. Prihaja iz Indije, kjer ga uporabljajo že več tisočletij. Vsebuje flavonoide, ki izključujejo izločanje toksinov in degenerativnih kemikalij v telesu. Pomembno je tudi razumeti, da je to edina oblika stročnice, ki ne napenja. Poln je mineralov in magnezija: je zelo močan antioksidant, ki podpira zdravje srca. Podpira zdrav krvni sladkor,zdravje črevesja in zdravo izgubo teže.

ZELIŠČNE AJURVEDSKE TABLETKE za čiščenje TRIFALA – 60g: zeliščne tabletke veljajo za najboljši preparat Ajurvede – najstarejše naravne medicine na zemlji. Trifala pomaga pri izločevanju maščob in strupov iz telesa. Pozitivno vpliva na holesterol, ker čisti strupe iz maščobnega tkiva. Blage, a hkrati zelo učinkovite!!!

OLJE PEGASTI BADELJ 100ml : Badelj ščiti jetra na več načinov – preprečuje strupom vstop v jetrne celice, odstranjuje strupene snovi, spodbuja obnavljanje poškodovanih jetrnih celic. Tudi pater Ašič hvali badelj kot edinstveno zdravilo za jetra.

Vendar veliko ljudi ne ve, da badelj — zdravilna rastlina, ki je bogata z učinkovino, ki se imenujejo SILIMARIN (najbolj učinkovit naravni holagog, kar pomeni, da stimulira proizvodnjo žolča in njegovo izločanje iz žolčnika), izloči te SILIMARINE predvsem v olje. Pri nas na Plavici pripravljamo takšno olje na povsem tradicionalen način. Takšno olje pomaga dvojno, saj jetra tako čisti kot obnavlja njene celice.

DARILO: KNJIŽICA POMLADNI DETOX kjer boste dobili vse napotke kako se na pomlad lahko očistite, veliko znanja zakaj je čiščenje dobro ter kako lahko postopek ponovite v jeseni. V knjižici bodo jasna navodila in napotki ter opisi vseh izdelkov, ki so vključeni v pakete.

DARILO: Povabilo v zaprto FB SKUPINO: AJURVEDSKI POMLADNI DETOX 2021 kjer boste dobili redna 1 krat tedenska javljanja skozi nasvete o čiščenju in odgovarjanje na vprašanja ves čas čiščenja, ter 2 javljanji v živo, ki jih bo imela za Vas Vesna. V skupini boste dobivali redne dragocene napotke ajurvedskega terapevta Andreja Majesa ter Vesne Majes, pri čemem Vam bomo na voljo za odgovore na vsa Vaša vprašanja, ki jih imate v povezavi z Vašim čiščenjem ali zdravjem na splošno.

DARILO: Webinar z Andrejem: Pomladni detox z Mahariši ajurvedo

Predavanje bo odgovorilo, zakaj so redna čiščenja telesa najboljši način za dolgo in zdravo življenje. Spoznali bomo, kaj Ajurveda uči o čiščenju telesa in kako očistimo telo glede na preprosto dejstvo, da je vsak od nas različen, da ima vsak telo z drugačnimi potrebami. Spoznali bomo 3 glavne tipe čiščenja glede na ajurvedski tip in odgovorili na vsa Vaša vprašanja.

DARILO: Webinar z Andrejem in dr. Rajat Sharmo: Kako nadaljujemo z ajurvedo po prečiščevanju. Tema webinarja bo: Ostanimo vitki – recepti za srečno življenje brez stresa

Predstavili bomo kaj prinaša prihodnost, na kakšen način Vam lahko z individualnim svetovanjem in izobraževanjem pomagamo, da postane Ajurveda način življenja. Odgovorili bomo na najbolj pereča vprašanja, ki se pojavljajo med pandemijo, ki smo ji priča. Odgovorili bomo kaj lahko naredimo, da bomo ta čas, izkoristili kot priložnost, da si naredimo življenje lepo in bogato.