HOLESTEROL in TRIGLICERIDI

Kaj je holesterol?
Holesterol je ena od glavnih maščob v krvi, poleg trigliceridov. Gre za maščobi podobno snov, ki naravno nastaja predvsem v jetrih, v telo pa ga vnašamo tudi s hrano živalskega izvora. Dejstvo je, da holesterol nujno potrebujemo, saj je sestavni del celičnih membran in sodeluje pri izdelavi določenih hormonov in tudi vitamina D. Najpogostejši vzrok zvišane ravni maščob v krvi je nepravilna prehrana, drugi dejavniki tveganja pa so debelost, nekatere podedovane lastnosti in pomanjkanje telesne aktivnosti.Holesterol lahko ogrozi naše zdravje le, če ga je v krvi preveč. Odvečni holesterol se namreč odlaga zlasti na steni arterij, kjer povzroča postopno zožitev in končno zamašitev žile. Vse raziskave kažejo, da je zvišana krvna raven holesterola močan dejavnik tveganja za napredovanje aterosklerotičnih sprememb na žilju in razvoj srčne in možganske kapi. Kako lahko na naraven način uravnavamo holesterol v krvi?

Jože Majes na podlagi svojega znanja in bogatih izkušenj za uravnavanje holesterola in trigliceridov v krvi svetuje uživanje razredčenih česnovih kapljic JM 405. Človek, težak okrog 70 kg, naj bi jemal kapljice 3-krat dnevno po 20 kapljic. Pri drugačni telesni teži sorazmerno zmanjšate ali povečate doziranje. Alini, ki si v česnu, so močni antioksidanti, zato Jože velikokrat priporoči uporabljati česnove kapljice kar redno vsak dan, tudi če nimamo težav s holesterolom. Ima namreč zelo široko delovanje: ščiti proti raku, odpravlja notranje glivice, uravnava krvi pritisk, redči kri, zdravi ožilje…

Poleg česnovih kapljic priporočamo tudi pitje čajne mešanice JM 151. Ta čaj nam pomaga hitreje uravnavati maščobe v krvi in nam dodatno obnavlja kri. Glede na povratne informacije ljudi povemo, da imajo pri nekaterih ljudeh kapljice JM 405 zelo hiter in močan učinek, zato se jim holesterol uravna že po 1 steklenički.
Pomembno je vedeti, da se česnove kapljice uživajo neprekinjeno vse dokler, se vrednost maščob popolnoma ne uravnajo.
Poleg omenjenih 2 preparatov lahko za uravnavanje holesterola uživate tudi ayuvedske tablete MA 1596.
Jože pravi: „Je pa res, da se nekomu holesterol in trigliceridi uravnajo po mesecu dni, drugemu po šestih mesecih, spet drugim po enem letu. Ko pa se uravna, imamo s holesterolom mir. Potem se vrednost več ne dviguje.

Za svetovanje ali naročilo pokličite:

07/30 66 830 ali 041/887362 oz. pošljite mail: info@k2m.si

Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:
>> ČESNOVE KAPLJICE JM 405
>> ČAJ MLADOST JM 151
>> AYURVEDSKE TABLETE MA 1596

Related Posts