HITROST RANJENEGA POLŽA

Ko sem bila pred leti v Nemčiji na izobraževanju pri znani terapevtki Phillis Krystal, se spomnim, da me je pretresel stavek, ki ga je izrekla : Ljudje mislijo, da imajo veliko časa za spremembe v življenju. Temu ni tako. Čas je dragocen, mineva hitro. NE IZGUBLJAJTE ČASA.

Moram reči, da me je trditev zmedla. Vedno sem mislila, da imamo ves čas tega sveta, da nekaj ukrenemo na bolje. No življenje me je naučilo drugače. Čas, ki nam je dan v tem telesu, na tem planetu se izteka z enormno hitrostjo. In če ne znamo ali nimamo poguma sprejemati modre, a tudi hitre odločitve, se lahko zgodi da to namesto nas naredi nekdo drug. Težava je, da nekdo drug, ni nujno da bo deloval v naše dobro.

Jaz imam naravno danost, da čutim, kdaj moram poslušati modre ljudi in kdaj močno zatisniti ušesa, ko se okoli mene dogajajo neumnosti.

V SITUACIJI V KATERI SE JE ZNAŠEL SVET SEDAJ – je bolj kot kdaj koli prej MODRO POSKRBETI DA OSTANEMO ZDRAVI.

Ne glede na to, kaj verjamemo in kaj ne, kako smo se odločili glede covid skrbi za zdravje, ali smo se cepili, ali ne, ali bomo gradili raje naravna protitelesa, MODRO JE UŽIVATI NEKAJ KAR NAS : ČISTI IN HKRATI KREPI.

Česnove kapljice :

  • Preprečujejo nastajanje strdkov ( strdki se lahko v telesu pojavijo bodisi kot napad virusa, bodisi kot posledica cepljenja )
  • Čistijo telo strupov ( ki so lahko posledica cepiv ali pa nepravilnega življenjskega sloga )
  • Urejajo in preprečujejo visok pritisk
  • Urejajo in preprečujejo nezdrav holesterol
  • Urejajo in preprečujejo povečan krvni sladkor
  • Dobrodejno vplivajo na prebavo ter odpravljajo nezdrave parazite črevesja
  • Delujejo protimikrobno in protimikotično
  • So eden močnejših antioksidantov, kar zmanjšuje verjetnost nastanka vnetij in rakavih celic

ČETUDI NISMO HITRE NARAVE IN ODLOČITVE SPREJEMAMO PREVDARNO, PA VSEENO NE BODIMO KOT RANJEN POLŽ, KI SE SKORAJ NE MORE VEČ PREMAKNITI

Ker ste nam v preteklosti že zaupali, VAS VABIMO NA PONOVNO AKCIJO :

1000 SLOVENCEV SE ČISTI Z ČESNOVIMI KAPLJICAMI 3 MESECE – po posebno ugodni ceni.

Letos ima ta akcija še posebno veliko težo, saj nam lahko ta zaščita DOBESEDNO REŠI ŽIVLJENJE. ZAUPALI STE NAM DO SEDAJ, ZAUPAJTE NAŠEMU ZNANJU ŠE NAPREJ .