HEMOROIDI oz. ZLATA ŽILA

Ali imate tudi vi težave s hemoroidi?

Hemoroidi so žilni vozli v kanalu zadnjika in pod določenimi pogoji se začnejo ti vozli povečevati, kot na primer pri krčnih žilah. Vsi imamo v predelu zadnjika žilne vozle, vendar ko so žile z vodo obložene, nabreknejo in povzročajo težave. Vzrok nastanka hemoroidov so nepravilna prehrana, premalo gibanja in trdovratne zapeke.
hemoroidi

Kako si lahko sami pomagamo?

Bodimo pozorni, da uživamo uravnoteženo prehrano z dovolj vlakninami in prekuhane zelenjave. Iz jedilnika izločimo sladkarije, zmanjšamo uporabo soli in živil, ki vsebujejo vezane soli. Izogibati se je potrebno kofeinu in alkoholu. Dovolj moramo piti tekočine, najbolje kar čaj iz 70% posušene cvetoče ajde in 30% šipkovih ovojnic.

Zelo je pomembno, da poskrbimo za dovolj gibanja. Hemoroidi namreč največkrat povzročajo težave ljudem, ki v službi veliko sedijo (šoferji, delavci za blagajno, za tekočim trakom), zato se je vsaj po službi priporočljivo malce rekreirati.

Za svetovanje o izbiri naših zeliščnih izdelkov in prehranskih dopolnil

pokličite: 07/30 66 830 ali 041/887 362
pošljite e-mail: info@k2m.si
ali nam zastavite vprašanje TUKAJ

Najpogostejši izdelki, ki so jih kupovali bralci članka:

JM 129 – BIO ČAJ VENČEK

12.00
Vsebina: Posušeni in rezani deli rastlin v kartonski embalaži Pakiranje: 100g Tip izdelka: Zeliščni čaj Sestavine: Ajda, Šipek Navodilo za

JM 305 – MAZILO KOSTANJ, 45G

15.00
Vsebina: Zeliščno mazilo Pakiranje: 45g Tip izdelka: kozmetični izdelek – zeliščno mazilo INCI Sestavine: Clea europaea fruit oil, Cera alba,

MA 505 TRIPHALA PLUS, 250G, TABLETE

58.90
Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo – zeliščne ajurvedske tabletke Uporaba: Odrasli: 2x dnevno 1 tbl. Otroci: 4-15 let, polovica odrasle doze.

MA 505 TRIPHALA PLUS, 60G, TABLETE

20.51
Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo – zeliščne ajurvedske tabletke Uporaba: Odrasli: 2x dnevno 1 tbl. Otroci: 4-15 let, polovica odrasle doze.