GLIVICE

Tudi vas mučijo glivice na nohtih?

Glivice na nohtih so nadloga, ki se je težko znebimo. Pri ljudeh, ki glivic pravočasno ne zdravijo, ima noht lahko že precej spremenjeno obliko. Najprej začne spreminjati barvo – namesto prozorne barve, postaja vedno bolj bel, lahko tudi rumenkast. Nekateri temu ne posvetijo pozornosti, zato ima noht po več mesecih ali celo letih že povsem spremenjeno barvo in tudi obliko. Vsekakor pa se tudi takšno težavo lahko odpravi, če smo le dovolj vztrajni in dosledno uporabljamo naravne pripravke.
glivice

Kako si lahko sami pomagamo?

Najprej je zelo pomembno, da imamo obuvala iz naravnih materialov, ki dihajo in se tako stopala ne potijo. Nositi je potrebno bombažne nogavice, brez umetnih materialov (poliestra, elastana), da se stopala ne potijo. Tisti, ki se jim že po naravi noge bolj potijo, svetujemo vsaketoliko časa narediti kopel za stopala.

Za svetovanje o izbiri naših zeliščnih izdelkov in prehranskih dopolnil

pokličite: 07/30 66 830 ali 041/887 362
pošljite e-mail: info@k2m.si
ali nam zastavite vprašanje TUKAJ

Najpogostejši izdelki, ki so jih kupovali bralci članka:

JM 305 – MAZILO KOSTANJ, 45G

15.00
Vsebina: Zeliščno mazilo Pakiranje: 45g Tip izdelka: kozmetični izdelek – zeliščno mazilo INCI Sestavine: Clea europaea fruit oil, Cera alba,

JM 401 – TINKTURA (DIVJI KOSTANJ),100ML

11.00
Vsebina: zeliščna tinktura Pakiranje: 100ml Tip izdelka: Kozmetični izdelek – zeliščna tinktura INCI Sestavine: Aésculus hippocástanum, Ethanolum Navodilo za uporabo:

SIVA GLINA V KOZARČKU, 580G

10.00
Osnovna »kura« traja 21 dni, priporočljivo pa je narediti še bolj celostno dvomesečno čiščenje in sicer 21 dni , 7

SIVA GLINA V PRAHU, 1KG

10.00
Osnovna »kura« traja 21 dni, priporočljivo pa je narediti še bolj celostno dvomesečno čiščenje in sicer 21 dni , 7