ZA VAS SMO PRIPRAVILI EDINSTVENO FORMULO ZA NARAVNO SPODBUJANJE ESTROGENA – HORMONA MLADOSTI PRI ŽENSKAH

Naš cilj je, da skupaj z nami to poletje sodelujete v naravnem ustvarjanju lepote z edinstveno formulo za naravno spodbujanje estrogena – hormona mladosti

 

ZAKAJ BI SE VKLJUČILI V AKCIJO?

Ob rednih letnih kurah uživanja naravnih kapljic iz rastlin ki spodbujajo estrogen lahko pričakujemo:

  • Mladostnejši videz kože (manj gub, manj tvorb na koži, sijaj kože, las in nohtov) in upočasnitev staranja
  • Veselje do življenja, sočnost, optimizem
  • Želja po gibanju in odkrivanju novih izzivov
  • Zdrava želja po spolnosti

KAJ PRIDOBITE ČE SE PRIJAVITE?

  • BREZPLAČNA POŠTNINA !
  • Trije brezplačni super preprosti nasveti za ohranjanje mladosti, ki jim bo vsak brez težav lahko sledil.
  • Stekleničko kapljic Roždan in ajurvedske zeliščne tabletke Trifala.
  • Natančna navodila, kako se držati nasvetov in kako uporabljati izdelke za krepitev estrogena
  • VKLJUČITEV V ZELIŠČNO SKUPNOST JOŽETA MAJESA !

AKCIJA !

NAROČAM PAKET EDINSTVENA FORMULA ZA MLADOSTNO ŽENSKO v akciji po ceni 45,41 EUR za celoten paket (poštnina brezplačna).

45.41Beri dalje

PREDSTAVLJAMO VAM EDINSTVEN RECEPT SINERGIJE MNOGIH ZDRAVILNIH RASTLIN V KAPLJICAH ROŽDAN IN ZELIŠČNIH TABLETK TRIFALA

Naš cilj je, da skupaj z nami to poletje sodelujete v naravnem ustvarjanju lepote z edinstveno formulo za naravno spodbujanje estrogena – hormona mladosti

KAPLJICE ROŽDAN

So narejene po recepturi zeliščarja Jožeta Majesa, ki med drugim vsebujejo Črno deteljo, Cimicifugo, Plahtico, Šentjanževko, Baldrijan, Srčnico, in še 7 drugih dragocenih zdravilnih rastlin.

Formula za ohranjanje MLADOSTI je natančna kombinacija zelišč, pazljivo izbranih in kombiniranih za NAJBOLJŠI REZULTAT – spodbujanje ESTROGENAhormona mladosti. Glavna zelišča so usmerjena na tvorbo tega hormona, med tem ko so druga zelišča namenjena temu, da se hormon naravno absorbira v telo. So dejavna zelišča v KAPLJICAH ROŽDAN,  pokrivajo področje odpravljanja nečistoč v prebavi in odstranjevanju stresa iz telesa, ki je kot vemo skriti dejavnik pri prehitremu staranju.

RASTLINE, KI VSEBUJEJO ESTROGEN:

ČRNA DETELJA

Je neverjetna rastlina za ženske, saj dejansko vsebuje Humestrol – estrogen, a tudi mineral MANGAN, ki pomaga aktivirati encime, krepi kosti, mazili sklepe ter preprečuje osteoporozo. Odlična je pri odpravljanju UTRUJENOSTI, NESPEČNOSTI, VRTOGLAVICI. Spodbuja zdravo željo po spolnosti ter PREPREČUJE PREZGODNJE STARANJE.

Črna detelja je bogata z vitaminom C ter vitaminom B1. Vitamin B1 je odličen za ohranitev ZDRAVIH ŽIVCEV, ohranja dober spomin, kroti željo po sladkem ter preprečuje nevrološke bolezni kot so Alzheimerjeva bolezen, Multiplo skleroza…

Vitamin C je eden najbolj znanih vitaminov ki UPOČASNJUJE STARANJE

CIMICIFUGA

Je uterotonik – kar pomeni da je rastlina ki HRANI RODILA PRI ŽENSKI -center ženske vitalne energije. Preprečuje prezgodnji odhod v MENO, ter lajša težave mene, v kolikor ste že v njej, saj lajša simptome RAZDRAŽLJIVOSTI, NAVALE VROČINE, NESPEČNOSTI TER BLAGE DEPRESIJE.

PLAHTICA

Edinstvena rastlina za ženske spolne organe, saj nežno čisti vse kar je pod popkom, rodila in sečila. Njena oblika je mehka, ženska in s kapljicami jutranje rose, ki se nabere na listih spominja na Marijin plašček. Drugače pa tudi bogata s C vitaminom, ki preprečuje staranje ter eteričnimi olji, smolami, saponini, lecitinom, grenkimi snovmi… Je znan ADSTRINGENT – naravno čvrstilo, ki dela kožo ČVRSTO IN MLADO.

ZELIŠČNE TABLETE TRIFALA

Predstavljamo starodavni Ajurvedski recept, skrit v zeliščnih tabletih trifala, trije sadeži. Tokrat vam predstavljamo poleg desetine neverjetnih dobrobiti, ki jih ima, tudi nekaj novega, povezanega z OHRANJANJEM MLADOSTI.

Vsi vemo, da smo različni, da imamo vsak od nas drugačen dedni zapis, konstitucijo in tudi drugačno predispozicijo dojemljivosti za STARANJE. A nova dognanja v genetiki so pokazala, da so pri ohranjanju MLADOSTI izjemnega pomena tako imenovane T celice ali TELOMERI. Ko se staramo se zmanjšuje količina telomerov na koncu kromosomov, kar pomeni dojemljivost za bolezni starosti in tudi starikav videz človeka. Znanstvene raziskave so pokazale, da Trifala dokazano povečuje TELOMERE in s tem upočasni staranje.

Poleg znanega pa vsebuje izjemne rastline kot je AMLA, ki vsebuje izjemno visoko koncentracijo C vitamina ter preprečuje STARANJE

AMALAKI

Amalaki ali Amla je ena najbolj znanih ajurvedskih rastlin če ne najbolj znana. Indijska tradicionalna medicina ji pripisuje izjemne učinke, opisovana je v vseh vedskih starodavnih tekstih. Imenujejo jo Dhatri ali dojilja, ker ima s svojim negujočim, blagodejnim in zdravilnim učinkom lastnosti kot jim ima mati dojilja. Je izjemno satvična rastlina. Teksti ob njeni uporabi obljubljajo dolgo  in zdravo življenje.  Amalaki izboljšuje moč prebave – prebuja Agni in hkrati pomirja Pitta došo, izboljšuje moč, spomin in izžarevanje.

Amalaki je tudi izredno dobra za oči – chakshusya, odstranjuje utrujenost in napetost v očeh. Oči upravlja Pitta doša in Amalaki prinaša Pitta doši odlično uravnoteženost

Uporablja se sadež Amle, ki je znan po izjemno visoki vsebnosti C vitamina, ki z toplotno obdelavo ne propade, zato je Amalaki izjemno učinkovit antioksidant po svojih lastnostih.  Je tudi imunomodulator, saj aktivno dviguje delovanje imunskega sistema.

AKCIJA VELJA SAMO do nedelje 18.julij 2021 ČAS DO IZTEKA AKCIJE !!

0 dni 00 ur 00 min 00 sc

AKCIJA !

NAROČAM PAKET EDINSTVENA FORMULA ZA MLADOSTNO ŽENSKO v akciji po ceni 45,41 EUR za celoten paket (poštnina brezplačna).

45.41Beri dalje