Pozdravljeni vsi skupaj, zopet je čas za našo akcijo z ČESNOVIMI KAPLJICAMI!

Hvala za vaše zaupanje v nas in naše izdelke.

Ko smo pred tremi leti začeli z Akcijo 1000 Slovencev se čisti s česnovimi kapljicami si tudi v sanjah nismo predstavljali kako zelo pomembna bo za čase ki prihajajo. Seveda vemo da Alin v česnu dokazano preprečuje razvoj Srčno žilnih obolenj, deluje protimikrobno, ureja prebavo in dviguje imunski sistem in še in še. A nikoli nismo bili pravzaprav pozorni na njegovo glavno značilnost naravnega redčenja krvi, ki zmanjšuje tveganje NASTAJANJA KRVNIH STRDKOV. (Oddelek za farmakologijo New Delhi, Sanjaj K Banejre, Študija na kuncih je v 2-9 mesecih uporabe česnovega izvlečka za 50 % zmanjšala ateromatorozne lezije zlasti v aorti )

česnova akcija

Presenečeni smo bili, ko smo začeli raziskovati tuje znanstvene članke, ki potrjujejo prav slednje. Predvsem v južni Ameriki in na vzhodu, je bilo v zadnjih desetletjih opravljeno veliko verodostojnih raziskav na farmacevtskih in drugih inštitutih, tako vitro kot vivo. To pomeni da so bile raziskave narejene na bioloških vzorcih podobnih človeškemu organizmu, ter na živalih.

Alin, pridobljen kot izvleček iz česna znatno zmanjša tveganje krvnih strdkov. Vsi vemo, da tako sam virus Corone, kot tudi oslabljen virus v cepivih lahko povzročajo krvne strdke po telesu. Redno uživanje česnovega izvlečka pa to verjetnost zmanjša. Prav tako pa je bila na naše veliko presenečenje narejena raziskava, ki govori o tem, da Alin čisti tudi nečistoče, ter nezdrave kovine, ki si jih pridobimo z nezdravo prehrano, nezdravim življenjskim slogom, zdravili in cepivi. ( V reviji uporabne toksikologije je leta 2008 skupina raziskovalcev načelu z Srinivasan Kalarayasan – na oddelku za biokemiju Univerze v Madrasu, in vivo – na podganah, ugotovila zmanjšanje težkih kovin z oporabo česnovega izvlečka )

Učinki česnovih kapljic:

  • Preprečujejo nastajanje strdkov ( strdki se lahko v telesu pojavijo bodisi kot napad virusa, bodisi kot posledica cepljenja )
  • Čistijo telo strupov ( ki so lahko posledica cepiv ali pa nepravilnega življenjskega sloga )
  • Urejajo in preprečujejo visok pritisk
  • Urejajo in preprečujejo nezdrav holesterol
  • Urejajo in preprečujejo povečan krvni sladkor
  • Dobrodejno vplivajo na prebavo ter odpravljajo nezdrave parazite črevesja
  • Delujejo protimikrobno in protimikotično
  • So eden močnejših antioksidantov, kar zmanjšuje verjetnost nastanka vnetij in rakavih celic

Tako vsestranskega dopolnila kot so ČESNOVE KAPLJICE boste težko našli, zato vas vabimo da se tudi letos priključite Akciji 1000 Slovencev se čisti s česnovimi kapljicami.

KAJ PRIDOBITE ČE SE PRIJAVITE?

– 3 stekleničke česnovih kapljic po postopku Jožeta Majes-a, ki jih boste lahko uporabljali 3 mesece

– 7 brezplačnih super preprostih nasvetov za čiščenje, ki jim bo vsak brez težav lahko sledil.

– Natančna navodila, kako se držati nasvetov in uporabe česnovih kapljic. 

– VKLJUČITEV V ZELIŠČNO VERIGO JOŽETA MAJESA, ki vključuje podporni program vzpodbujanja udeležencev akcije, kjer bomo spremljali Vaš napredek, Vas vzpodbujali z nasveti in sprejemali Vaša mnenja in komentarje.

 

Zelo si želim, da zberete pogum in se odločite nekaj narediti zase in vstopite v svet vseh, ki z rednim jemanjem česna uživajo v boljšem imunskem sistemu in imajo veliko več energije. ( Jože Majes )

 

44.70Dodaj v košarico