Pogoji poslovanja

POGOJI NAKUPA

Spletno trgovino v nadaljevanju (E-trgovina) z domeno k2m.si upravlja podjetje
K2M d.o.o., Pionirska cesta 3, 8350 Dolenjske Toplice (v nadaljevanju K2M)
registriran pri Okrožnem sodišču v Novem mestu, št. vložka sodnega registra:1/04033/00
- Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. 
- Navedene cene in popusti veljajo samo za nakupe v E-trgovini in veljajo na dan nakupa t.j. na dan zaključka in oddaje naročila. 
- Plačilo blaga in storitev iz E-trgovine se opravi na način vnaprejšnjega plačila na transakcijski račun ali plačila po povzetju.
- Stroški poštnine za Slovenijo: - za zneske nakupov do 9,99€ znaša poštnina 1,95€, - za zneske nakupov od 10,00€ do 49,99€ znaša poštnina 3,95€, - za zneske nakupov nad 50€ je poštnina brezplačna.
- Stroški dostave za Tujino: Hrvatska = 8€, Austria = 15€, Italia = 23€. Za tujino sprejemamo samo vnaprejšnja plačila in ne po povzetju. Znesek poštnine je enoten ne glede na višino zneska nakupa.
- V kolikor z izdelkom ne bi bili zadovoljni, ga lahko nepoškodovanega vrnete v roku 15 dni od prevzema na naslov K2M. Vrednost nakupa vam bomo povrnili.
- V 14-ih dneh od dneva prevzema izdelkov imate pravico do odstopa kupoprodajne pogodbe preko e-naslova info@k2m.si, pri čemer ni potrebno navesti razlog. Strošek vračila izdelkov je edini strošek odstopa. Nepoškodovane kupljene izdelke v originalni embalaži in nespremenjeni količini je potrebno vrniti najkasneje v roku 30-tih dni od sporočila o odstopu. Najkasneje v roku 30 dni od sporočila o odstopu vam vrnemo kupnino.
- O morebitni stvarni napaki nas pisno obvestite z natačnim opisom preko e-naslova v zakonsko določenem času. Pravico do uveljavljanja stvarne napake na artiklu natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov. 
- Podatki o sklenjenih pogodbah / opravljenih naročilih so shranjeni v bazi podjetja K2M in so interesentom dosegljivi na njihovo zahtevo. 
- V primeru težav se lahko povežete z nami po telefonu ali e-pošti. Pritožba se odda preko e-naslova info@k2m.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Če sporazumna rešitev ne bo mogoča, je za reševanje sporov izključno prostojno sodišče. 
- Vsi izdelki in storitve iz E-trgovine so na voljo tudi v naši prodajalni na Pionirski cesti 3 v Dolenjskih Toplicah, obratovalni čas: od pon.-pet. 8:00 – 16:00, sob. 9:00 – 13:00.
- Za informacije o nakupu pa lahko kupec kontaktira K2M preko telefona: 07/30 66 830, GSM: 041/887 362, mailu: info@k2m.si ali se osebno oglasi pri nas. 

Pogoji nakupa (shranite ali natisnite PDF) 

Naslov: Pogoji poslovanja
Opis: preverite pogoje poslovanja
Ključne besede: kmetija plavica pogoji poslovanja